Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам како не ти е срам да реплицираш вака грубо после толку секојдневни напињања со контра типови и игри и 99% од случаите не си ни блиску со твоите днопертизи. Баш си напорна. Па уште и женско 24 саата активна со 50 мислења на ден. Јас па глуп те читам од време на време стај ја таму на игнор. За малку не ја фати ниту Лидс, а богами и Лацио. За твоите патетико можеби реванш мечот ќе ја фатиш 1. :) Гитла прави вечера таму.

Денвер 1
Гсв Хен. 2
Торонто 1
Кливленд +
На ситно колку да се прати нешто вечерва.
Каков брич мајко мила

Ти направив вудотип јас, слично како вуду магија али само за кладионица е ова. :cool:

Elverum : Vardar 2&+ 62,5 i Celje : Barcelona 2&+ 64,5...da probame vo Sportlife koeficient 7,5...da vidime dali ne biva za rakometot ili neznaeme da fatime nisto

Има ли сила Аталанта да го изненади Реал имат доста повреди а со Вајадолид Куртоа ги спаси
Screenshot_20210224-151929_Chrome.jpg

Има ли сила Аталанта да го изненади Реал имат доста повреди а со Вајадолид Куртоа ги спаси
Прегледај го приврзокот 285633
Зашо Бонзи го играш да тепа, мислам оти Гофан е втор носител и нема да даде така лесно, башка 1.55 за Гофан не е лош коефициент, шознам.

Барселона 1-1 2+
Аталанта 1
Елверум +1.5
Гофан тепа

Зашо Бонзи го играш да тепа, мислам оти Гофан е втор носител и нема да даде така лесно, башка 1.55 за Гофан не е лош коефициент, шознам.

Барселона 1-1 2+
Аталанта 1
Елверум +1.5
Гофан тепа
Не сум сигурен за Гофан се мислам дека ке биде изедначено може ке згрешам ке видиме..

Денес е ден за коцкање без никакви анализи курци палци, онака навивачки возбудувачки.

100 евра на Аталанта да го уништи тоа мизерното кралско тимче, да им се исерам врз круната. :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom