Кладилница (Генерална дискусија)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Тешко со јака постава излегоја ЦСКА ќе требит среќа ако мојте cash out добра опција е
so hendikep +2.5 gi imam na tiket, ama ne dava cash out, valjda nema da go jadat so povekje od 2 (iako so CSKA se biva, moze i so 5 da gi tepaat :D )

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
so hendikep +2.5 gi imam na tiket, ama ne dava cash out, valjda nema da go jadat so povekje od 2 (iako so CSKA se biva, moze i so 5 da gi tepaat :D )
100 пати му се издумав на Динамо и еве го 3-0 за него ми е криво овие се надевав на постава како со Рига со младинци ама којзнајт шо им е во глајне дек ке игрт 100% неверувам на убо ливче ги имам 1Х

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
100 пати му се издумав на Динамо и еве го 3-0 за него ми е криво овие се надевав на постава како со Рига со младинци ама којзнајт шо им е во глајне дек ке игрт 100% неверувам на убо ливче ги имам 1Х
Сношти Каролина ме заебаа на тикетот каде што го имав Динамо, на идиотите во последна третина Тампа им направи пресврт, инаку имав тикет со НХЛ + КХЛ љепота :D

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Etoile Sahel-Young Buffaloes 1 -1 @ 1.80 (Yoni)

Реванш натпревар, Етоил победи првата со 2:1. Требаше да се игра викендов, ама презакажан натпреварот ради регулативите со ковид, не му беше дозволен влез на гостите во државата. Се очекува да влезат во Тунис само неколку саати пред натпревар, а имаат само 15 фит играчи (10 не отпатуваа). Етоил е доста поквалитетен, гостите во 2021 година имаат одиграно само 3 утакмици.
Се одигра денес конечно, 2-0 заврши, ако ја отпрати некој :)

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Па ваљда следиш Ла Лига, неколку кола мака мачат, имаа проблем со повредени играчи, и корона плус.
Одбрана назад не можат да склопат,Трипие е суспендиран а Врсаљко се повреди, капак Хименез исто се здоби со повреда и не се знае дали ќе е фит за денес. Поради тие причини Симеоне беше принуден да импровизира со 3 стопери назад шо не испадна баш најдобро решение и примавме голови како од шала.

Денес мислам дека ќе има подруг пристап на натпреварот. Јас 1 ќе ја играм, безвеза е шо мора натпреварот да го играат на непознат терен ама тоа е. За тие шо не сакаат да ризикуваат на Атлетико, за гг има 2.15 квота.
Се слуша муабет по Широк Сокак дека некоја Стефка ги затворила кладилниците во градот, ГГ и кец атлетико, пепел :D

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Шо ја фати ти Атлетико ? Дај тикет да видам ...
Незнам како не ти е срам да реплицираш вака грубо после толку секојдневни напињања со контра типови и игри и 99% од случаите не си ни блиску со твоите днопертизи. Баш си напорна. Па уште и женско 24 саата активна со 50 мислења на ден. Јас па глуп те читам од време на време стај ја таму на игнор. За малку не ја фати ниту Лидс, а богами и Лацио. За твоите патетико можеби реванш мечот ќе ја фатиш 1. :) Гитла прави вечера таму.

Денвер 1
Гсв Хен. 2
Торонто 1
Кливленд +
На ситно колку да се прати нешто вечерва.

Kajgana Shop

На врв Bottom