Блам држава

ScaredPalatableGar-small.gif

па сега, дали му е стварно џабе дилот - не знам
моенталната ситуација може да се толкува како да не му бил џабе
Џабе му е, за бегање можеше пред 3 години, заедно со братучед му. Тој се надеваше на застарување, затоа соработуваше.

Џабе му е, за бегање можеше пред 3 години, заедно со братучед му. Тој се надеваше на застарување, затоа соработуваше.
ти сакаш да кажеш дека не е дил сега ова, дека овие се неспособни до тие филмски комедијашки нивоа

ти сакаш да кажеш дека не е дил сега ова, дека овие се неспособни до тие филмски комедијашки нивоа
Да, јас сум убеден дека Сашо реши да ја напушти државава во моментот кога ја разрешија Неделкова од судијка во Врховен. Тогаш сфати дека дилот со Заеви му вреди колку тоалет.

А за способност/неспособност, МВР не е толку монолитна структура. Додај тука и одлични односи со ДУИ, воопшто не е тешко да избега дури и ако не сакаат да го пуштат.

Да, јас сум убеден дека Сашо реши да ја напушти државава во моментот кога ја разрешија Неделкова од судијка во Врховен. Тогаш сфати дека дилот со Заеви му вреди колку тоалет.
ми го спомна некој баш ова, тогаш кога ја разрешија таа Неделкова

А за способност/неспособност, МВР не е толку монолитна структура. Додај тука и одлични односи со ДУИ, воопшто не е тешко да избега дури и ако не сакаат да го пуштат.
Тоа значи дека ова го праи од очај, односно има шанси да го вратат.

На времето беше потешко од часови да избегаш, ова сега на ништо не личи.
Која банана држава сме, само ја цицаат кој стигне и закон не ги фаќа.

Целава ситуацијата изминативе години е трагикомедија, треба да се направи едно јако видео убаво скоцкано со сите дешавки и монти пајтон песната во позадина да оди :)
Му го следеле сигналот на телефонот бе :pos:

Мене ме чуди како пи.. и како овој и братучед му, со лабилен карактер, спремни да побегнат кога ќе згусти воопшто нешто постигнале во животот. Јанкуловска им одржа лекција, за што значи стабилна, одговорна личност и цврст карактер.

Мене ме чуди како пи.. и како овој и братучед му, со лабилен карактер, спремни да побегнат кога ќе згусти воопшто нешто постигнале во животот. Јанкуловска им одржа лекција, за што значи стабилна, одговорна личност и цврст карактер.

Цврстиот карактер ке скапе во затвор и нема да може да си го гледа детето дур и расне, а оние по чиј налог работела, ке уживаат во Будимпешта и Монте Карло. Од оваа перспектива, жал ме фаќа за брклата, зашто сите околу неа се спасија, и ке си продолжат со животот нафатирани за 7 колена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom