Блам држава

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.916
Поени од реакции
40.870

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
па сега, дали му е стварно џабе дилот - не знам
моенталната ситуација може да се толкува како да не му бил џабе
Џабе му е, за бегање можеше пред 3 години, заедно со братучед му. Тој се надеваше на застарување, затоа соработуваше.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.575
Џабе му е, за бегање можеше пред 3 години, заедно со братучед му. Тој се надеваше на застарување, затоа соработуваше.
ти сакаш да кажеш дека не е дил сега ова, дека овие се неспособни до тие филмски комедијашки нивоа

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
ти сакаш да кажеш дека не е дил сега ова, дека овие се неспособни до тие филмски комедијашки нивоа
Да, јас сум убеден дека Сашо реши да ја напушти државава во моментот кога ја разрешија Неделкова од судијка во Врховен. Тогаш сфати дека дилот со Заеви му вреди колку тоалет.

А за способност/неспособност, МВР не е толку монолитна структура. Додај тука и одлични односи со ДУИ, воопшто не е тешко да избега дури и ако не сакаат да го пуштат.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.575
Да, јас сум убеден дека Сашо реши да ја напушти државава во моментот кога ја разрешија Неделкова од судијка во Врховен. Тогаш сфати дека дилот со Заеви му вреди колку тоалет.
ми го спомна некој баш ова, тогаш кога ја разрешија таа Неделкова

Член од
17 август 2011
Мислења
10.358
Поени од реакции
18.473

А за способност/неспособност, МВР не е толку монолитна структура. Додај тука и одлични односи со ДУИ, воопшто не е тешко да избега дури и ако не сакаат да го пуштат.
Тоа значи дека ова го праи од очај, односно има шанси да го вратат.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
На времето беше потешко од часови да избегаш, ова сега на ништо не личи.
Која банана држава сме, само ја цицаат кој стигне и закон не ги фаќа.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.060
Поени од реакции
19.437
Целава ситуацијата изминативе години е трагикомедија, треба да се направи едно јако видео убаво скоцкано со сите дешавки и монти пајтон песната во позадина да оди :)
Му го следеле сигналот на телефонот бе :pos:

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Мене ме чуди како пи.. и како овој и братучед му, со лабилен карактер, спремни да побегнат кога ќе згусти воопшто нешто постигнале во животот. Јанкуловска им одржа лекција, за што значи стабилна, одговорна личност и цврст карактер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.852
Поени од реакции
67.348
Мене ме чуди како пи.. и како овој и братучед му, со лабилен карактер, спремни да побегнат кога ќе згусти воопшто нешто постигнале во животот. Јанкуловска им одржа лекција, за што значи стабилна, одговорна личност и цврст карактер.
Цврстиот карактер ке скапе во затвор и нема да може да си го гледа детето дур и расне, а оние по чиј налог работела, ке уживаат во Будимпешта и Монте Карло. Од оваа перспектива, жал ме фаќа за брклата, зашто сите околу неа се спасија, и ке си продолжат со животот нафатирани за 7 колена.

Kajgana Shop

На врв Bottom