- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.028
Не ја развивајте темава тука, не и место.Не мешај сеа, Апасиев им ја донесе победата на СДС, нели @Bodhidharma
Не ја развивајте темава тука, не и место.Не мешај сеа, Апасиев им ја донесе победата на СДС, нели @Bodhidharma
Нема да најдеш ни песна која е "подмолна песна за Косово" - како што изјави поранешниот косовски министер.@puno , ти го избришале мислењето во темата за Балашевиќ, ама ме интересира, ако сакаш да објасниш... си напишал, цитирам: „еден расист помалку, нека му е тешка земјата“. Kако тоа покоен Џоле бил расист? Доволно имам слушано негови песни и не ми текнува на ниедна у која пцуе црнци или кинези. Де потсети ме/не, сподели од каде тој заклучок. Не е можно две третини од животот да сум имал погрешно мислење за човеков.
Власта, за волја на вистината.Не мешај сеа, Апасиев им ја донесе победата на СДС, нели @Bodhidharma
1. Редовно го употребуваше дегоративното именување кон албанците.@puno , ти го избришале мислењето во темата за Балашевиќ, ама ме интересира, ако сакаш да објасниш... си напишал, цитирам: „еден расист помалку, нека му е тешка земјата“. Kако тоа покоен Џоле бил расист? Доволно имам слушано негови песни и не ми текнува на ниедна у која пцуе црнци или кинези. Де потсети ме/не, сподели од каде тој заклучок. Не е можно две третини од животот да сум имал погрешно мислење за човеков.
Мораше да го знам цел живот ли?Јао јао не го знаел, ама прочитал фб статус од Енвер Дебили и дојде да пише тука тоа што пиша
Не бе, таман работа.Мораше да го знам цел живот ли?
Добро де, ако овие работи не ги кажал тогаш го повлекувам кажаното дека бил расист, дали е фер ова?Не бе, таман работа.
Обично сите така правиме во животот.
Не знаеме ништо за некој, читаме фб пост, донесуваме заклучок од тој фб пост, и идеме да сереме.
На овој начин сите функционираат и светот е прекрасно место за живеење.
Ние Христијаните велиме......1. Редовно го употребуваше дегоративното именување кон албанците.
2. "Sljede me ljica koja govore "LJ", oni su zljočesti po pravilju, priljično ljako maljtretiraju, o Bato, Bato, eljiminiraju"
3. „I u mom narodu ima kojemakvih šiptara“
4. Zlo je tamu, nakotili se su doslaci iz susednog mraka, iz zemle bez istorija, bez ptica, bez slikara, balerina, violencelista...
Me мрзи повеќе да пишувам, кхм да копирам од постот на Enver Robelli во фејсбук.
Искрено немаше да знам дека постоел типов.
Прегледај го приврзокот 285192
Мрзам да куцам.
Се извинувам што имам лошо мислење за него ако он овие ствари не ги кажаl воопшто, или хуморот му бил to advanced за да ние да го разбираме.
Кој пее зло не мисли, се надевам ова важи и за него.
Живееш во најсрбоманската држава на балканотМораше да го знам цел живот ли?
Е сега не ми е јасно дали ми посакуваш добро или лошо...Puno kako nevernik ti posakuvam da dozivees pola od "ugnetuvanjeto" na shqiptarite vo makedonija na svoja koza i togas uste pola za da bide celo, pa posle use pola od sekoja drzava so ja naselivte i i ebavte majkata. I za jagotka na shlagot ti posakuvam pred ova da ti se sluci da go dozivees vrvot za da padnes od najvisoko i mozebi togas ke se svestis kakvi gluposti lupetash so decenii.
1. Редовно го употребуваше дегоративното именување кон албанците.
2. "Sljede me ljica koja govore "LJ", oni su zljočesti po pravilju, priljično ljako maljtretiraju, o Bato, Bato, eljiminiraju"
3. „I u mom narodu ima kojemakvih šiptara“
4. Zlo je tamu, nakotili se su doslaci iz susednog mraka, iz zemle bez istorija, bez ptica, bez slikara, balerina, violencelista...
Me мрзи повеќе да пишувам, кхм да копирам од постот на Enver Robelli во фејсбук.
Искрено немаше да знам дека постоел типов.
Прегледај го приврзокот 285192
Мрзам да куцам.
Се извинувам што имам лошо мислење за него ако он овие ствари не ги кажаl воопшто, или хуморот му бил to advanced за да ние да го разбираме.
Кој пее зло не мисли, се надевам ова важи и за него.
Искрено мислев дека знаев, ама не сум сигурен дека *најсрбоманска* може да ја уловува воопшто ситуацијата.Живееш во најсрбоманската држава на балканот