- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.027
Strajk - Kutija ( Cel Album )
01 Интро 02 Смрт 01:3403 Дејнџа 05:0504 Кланица 08:2105 Генерација 82 11:5606 Ангели и Демони 15:4507 Само доверба 20:0008 Кутија 23:2409 Очите на луѓето 26:...
youtu.be
И Не забораваj на СТР2 ама Кутија го ставам на прво место, не знам, најмногу сум го слушал, ја знам секоја трака од збор до збор, повеќе ми одговарал албумот најверојатно иако и Не заборавај сум го преслушал веќе, ама ете нека биде Кутија.
Автоматски споено мислење:
и на пеше новиот е добар, но сепак не би го сместил помеѓу најдобрите мак рап албуми, како да фали нешто, но, тоа е само мое мислење. што мислите вие?
Има добри траки и на Страјк новиот, можам еве и "Низ мојот живот" да го вметнам овде, ако треба да ставиме топ 3 албума. "Исто" со Ајзи, "Видов", "Поблиску до Бог", "Среќно" со Скај, тука се и Сим Сима, Уште еднаш што ги извади пред албумот, Гејм овер и Суприм NTM се добри и класика песната што го носи името на албумот е баш она по што знаеме Страјк.
За на Пеше, не знам, не сум го слушал многу, има ок песни како "Далеку" "Било и Поминало" и нормално "Прошетка" му е топ.
Последно уредено: