Nikakva vrska so regulacija na Hz obrtai na kompresori ili kako sto ovde ti ni prodavas visoka Toshobina tehnologija nema vo toa HiPower kopce.HI-POWER-kopce
Mi ostanuva dolznost da go objasnam kako se ponasa ovaa funkcija kaj mene.
...
Zatoa sto algoritamot na rabota I e taka stelovan da ne go vrti kompresorot so pogolemi Hz od nominalnata vrednos
Jas go imam prakticniot odgovor,i nego go prenesiv.Nikakva vrska so regulacija na Hz obrtai na kompresori ili kako sto ovde ti ni prodavas visoka Toshobina tehnologija nema vo toa HiPower kopce.
Ima samo edno, Reklama!
Dva dena te ostaviv da pronajdes dokument koj objasnuva sto toa kopce Hi Power na daleconskoto pravi i Ti nenajde NISTO, a so NISTO nemozes da mi repliciras (nadevajki se deka ni ja nemam odgovor), zasto jas go imam odgovorot, ama ke te ostavam da poguglas uste malce![]()
Dolznost? Ti lazes bre toa sto si go iznapisal se lagi, lazno tolkuvas specifikacii i funkcij zasto podolg ti e jazikot na neprocitani informacii....se fativ za HiPower zasto taa informacija se koristi kako Reklama od vakvi kako tebe nedocitale cule nesto i si pravis film....HI-POWER-kopce
Mi ostanuva dolznost da go objasnam kako se ponasa ovaa funkcija kaj mene.
Znaci na nemoknost I frustriranost.Dolznost? Ti lazes bre toa sto si go iznapisal se lagi, lazno tolkuvas specifikacii i funkcij zasto podolg ti e jazikot na neprocitani informacii....se fativ za HiPower zasto taa informacija se koristi kako Reklama od vakvi kako tebe nedocitale cule nesto i si pravis film....
Prosto zgolemuvanje na temperatura, nisto poveke, kopce koe ja pokacuva zadadenata temperaturata za 2C...koja ne ja gledate na displej.... mnogu napredna tehnoligija@filipinec da ne go tupime mnogu ...imaj ubava vecer
HI Power e isto kako da si zadal 2C povisoka Temperatura na daljinskotro i nisto pojse. Nema sofisticirana tehnologija, nema veze so promena na Hz na kompresor.
Reklama za naivni da mislat deka ako go stisnat kopceto ke se desi Cudo![]()
Izvor
Za 17ta strana e fino objasneto
Прегледај го приврзокот 284987
A vo sto izlaziv jas,sto opisav kako go koristam moeto kopce Hipower,i postignav takvi rezultati na negativni temperaturi.Samo opisav kako go koristam od prva raka,I kako s ponasa klimata.vano mene mi se ponasase kako SUZUMI NORDIC,bez greaci.@filipinec da ne go tupime mnogu ...imaj ubava vecer
HI Power e isto kako da si zadal 2C povisoka Temperatura na daljinskotro i nisto pojse. Nema sofisticirana tehnologija, nema veze so promena na Hz na kompresor.
Reklama za naivni da mislat deka ako go stisnat kopceto ke se desi Cudo![]()
Izvor
Za 17ta strana e fino objasneto
Прегледај го приврзокот 284987
Dobar popust na Hyundai inverter vo Elektrometal
3.5kw 17.425 denari
5.5kw 28.899 denari
![]()
Sepak realni ceni za taa klasa na klima uredi inverter
Jas ako sakas ke ti ja kazam manata ,so ne mozis da ja najdis vo servisno.Mozam i da prodolzam so primeri za tolkuvanja koi se od rakav dadeni
Primer cesto se diskutira bucavost, krckanje, pa kineskite plastiki krckale a japaoskite nekrckale...
Koga Japancite so krckaat "skapite plastiki" toa e normalna pojava...sto ima veze sto klimata e 60 80 ili 100k platena i usput slabo gree ...sea za za edno krckanje ste se faltile..ne naogjajte mani na tolku pari frleni, normalno e da krcka plastikata i kaj Japanec Suzumi
Прегледај го приврзокот 284999
Izvor...servisno od Suzumi
Само со запознавање на ривалот можеш да станеш подобар од него.Mozam i da prodolzam so primeri za tolkuvanja koi se od rakav dadeni
Primer cesto se diskutira bucavost, krckanje, pa kineskite plastiki krckale a japaoskite nekrckale...
Koga Japancite so krckaat "skapite plastiki" toa e normalna pojava...sto ima veze sto klimata e 60 80 ili 100k platena i usput slabo gree ...sea za za edno krckanje ste se faltile..ne naogjajte mani na tolku pari frleni, normalno e da krcka plastikata i kaj Japanec Suzumi
Прегледај го приврзокот 284999
Izvor...servisno od Suzumi