Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
Си симнав Windows 7 и баш е ПРЕЈАК! :) Брз е, има Aero Features, Може 512mb ram :)

епа ај создравје да си го возиш и среќна нова година

Еј да не знае некој како се можам да ја сменам иконата на C:\ ?

koristam vista home premium dali mi bozel dagi koristam istite driveri ako ja instaliram windows 7 ili xp?? ako ne mozam,, kaj mozam da najdam driver

на 7 ке ти фаќаат од вистата а на хр то не

Кажи која верзија? Јас имам 2007 и нема ништо :toe:

2009 и расчепкај појше.
Ако пак не се снајдеш, иди на Google и прашај го како да смениш икона преку TuneUp Utilities 2009 и ќе ти каже.

Е тогаш ако не се снајдеш........ незнам...

Откако ми истече периодот за активација на Виста, инсталирав нова... И сеа нормално за да не ми се деси истото, барам крак. Арно ама ниеден крак не може да ми ја активира вистава. Се работи за Windows Vista Ultimate Sp1.
Вчера со VistaLoader ја ’’активирав’’ т.е. ми пишуваше Windows is Activated. За денес, да ми пишува дека иам уште 29 дена време за активација... Се работи за HP laptop, ако нешто ви значи :)

Хелп...

бато HP,Dell тешко се распукнуват за активација,особено Dell се нај тешки за активирање

Ок никој нема да ти ја активира:helou:OEM HP И пак не ја активира тогаш..:nenene:.

пробај со ВГА тулот на виндовс али пак не зн??/

Убаво што ја видов темава... Па ај да прашам...
Значи, си купив нов лап топ со лиценциран Виста Хоум Премиум... Ама само една партиција е.... А со лап топот не иде цеде со инсталација на виндоусот, туку се прават рикавери дискс и таму се сите драјвери и се`, за у случај да се случи нешто, се стаат тие и го враќа како што сум го купила, пак со една партиција.... Бев во Невада да прашам и ми кажаа дека морам да го однесам таму во сервисот за да ми направеле... Е сега ме интересира дали има шанси да направам јас сама зашто не знам што ќе праам ако треба на секој формат да го носам таму, и ако може како... Знам има некоја програма ама колку што ми кажаа тоа е само за виртуелно да се поделени, а не знам дали при формат ќе се форматира цел хард диск или само ц...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom