Автоматски споено мислење:
Za lomoto znaeme i dvajcata zasto nemas garancija a opravdanieto ne ti e na mesto ne im veruvas na majstorite nivni za klima pod garancija.....nova da e mesec dena stara i taka da mi pravi nema popravanje so nova ke ja smenat a i ne veruvam deka ne bi ti ja smenile so nova bez problem ili odma da ti ponudat da ti vratat pari ama nesto mi e mutno tuka ispaga ti sve sto si kupil garancija voopsto ne ni zemas od dukan pa takvi ko tebe edvaj cekaat prodavaciteZoshto ne sum se javil za da ja popravat?
Oti e MOJA i najmalce I'm veruvam na toj tip na majstori I veruvam deka moze poishe da ja rasipat. Bashka I po klipov nemaa poima sho I e.
Eve valjda veke ne prai ova zimo ne sum cul duri I koga ke se optereti do daska.
+ zashto trolam? Oti prv put koa prashav tuka dali moze da si kupam lager za Lomoto od kaj niv horoskopskiot znak taka uboo me odjeba ko u stil ti nemas garancija koj te vrti... Alo be da kupam za pari ne bezpari.
I iskreno ne sum Zadovolen trebashe da dadam poishe pari za neshto podobro

Автоматски споено мислење:
Eve i za hejterite eden pozz na -10 si gazi.....
Sto vika 31 stepen razlika na -10 nadvoreshna vo prevod matematikata vika cop 4.05 lamja....
Attachments
Последно уредено:

.