Windows Vista

• Креатор на темата Креатор на темата torrent
  • Време на започнување Време на започнување
На сред работа ми се појавува ерор, веќе неколкупати, а работата не ми е зачувана и немам избор освен да го рестартирам програмот и јово на ново, бавно се подига, укочува доста често само поради отворање на еден фолдер и многу др. работи.. Верувај ја имам повеќе од 1 месец и доволно за да забележам дека има многу недостатоци. И ептен ме нервираат големите икони. Само простор се зазема на десктоп за разлика од ХП каде имаш повеќе простор на десктопот.

Ја до сеа не сум начекал никаков проблем, ако сакаш брзо да се уклучува користи SLEEP наместо Shot Down, а за иконите смали си ги.

Го симнав Sp2,и навистина на бенчмаркот вади повеќе fps,но во игра (GTA4) почнува да сецка помалку,што не беше претходно случај...That's weird :|

Почнува да сецка помалку или по малку ? Кај мене, откако инсталирав SP2 не даде повеќе FPS на Бенчмарк, ама ингејм си забележав подобрувања.

Линк за SP2 зошто звукот е како метализиран односно никаков,во што е проблемот?

Џекот позади што оди од звучките до звучната ти е сјебан, размрдај го

Џекот позади што оди од звучките до звучната ти е сјебан, размрдај го

Јас мислам дека проблемот е во звучната односно драјверот,ми фали драјвер за 64 битна VISTA ама ќе го најдам? Кажи ми кај да најдам СП2?

Јас мислам дека проблемот е во звучната односно драјверот,ми фали драјвер за 64 битна VISTA ама ќе го најдам? Кажи ми кај да најдам СП2?

www.google.com и малку англиски.

Некој да каже од кај да најдам аудио драјвер за ВИСТА 64 битна SigmaTel STAC9221 A2 @ nVIDIA MCP61 - High Definition Audio Controller

На сред работа ми се појавува ерор, веќе неколкупати, а работата не ми е зачувана и немам избор освен да го рестартирам програмот и јово на ново, бавно се подига, укочува доста често само поради отворање на еден фолдер и многу др. работи.. Верувај ја имам повеќе од 1 месец и доволно за да забележам дека има многу недостатоци. И ептен ме нервираат големите икони. Само простор се зазема на десктоп за разлика од ХП каде имаш повеќе простор на десктопот.

Го имаш форматирано откако го купи лаптопот? Ако не, форматирај го ке забележиш огромна разлика. Обично со лаптопите, продавачите знаат да стават најразлични глупости. А за ерорите... на VSTi мислаш? :)

Да не знае некој како може да се тргне онаа иконата доле десно во кошото кај WIndows Vista Starter... го има логото на Windows Vista и десно од него пишува Windows Vista Starter... Any Solution? :toe:

Да не знае некој како може да се тргне онаа иконата доле десно во кошото кај WIndows Vista Starter... го има логото на Windows Vista и десно од него пишува Windows Vista Starter... Any Solution? :toe:

Start - Run - msconfig - Startup - прочепкај во овие, најди го тоа и одштиклирај го.

Има ли подобрувања во игрите со SP2 за Виста?

12.jpg
За ова мислев... ништо неможам да најдам во Msconfig :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom