Уште Рафа да го даде 3-0,и може да се каже перфектна вечер.Едино Медведев што изигра 5 сета
Nejse neka tepa tvojov Rafa 3-0,da ne go kolnam do 3to koleno poso za dobra suma go cekam
Jas mislam vecer se pakuva Simona,Kudermetova so 40% Ufrlen prv servis imase dobra sansa da go odnese mecot u 3 set,Swiatek e bajagi pokompletna i postabilna ako moze da se kaze.A Simona nesto ne me voodusevi pogotovo,bajagi blekaut momenti ima i baska vtoriot servis i e sranje dosea.Јас Бенчич ја погодив и ебав матер.
За вечер многу добри ми се гледаат паровите иако све се тука негде вака на прв поглед. Осака мислам ќе ја добие Мугуруза, едноставно подобра е од неа. Бет на денот дефинитивно ми е Сабаленка, Серена беше доста лоша со Потапова, НУЛА е во дефанзива а Сабаленка е јака како бик и би требало да ја добие. Знам дека Серена е Серена ама јебига не може да и вградиме други нозе, да и одземеме 5-6 кила и да ја подмладиме 10тина години.
И Халеп има голема квота и не разбирам зошто, подобра тенисерка е од Свјонтек.
Nejse neka tepa tvojov Rafa 3-0,da ne go kolnam do 3to koleno poso za dobra suma go cekam