Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Уште Рафа да го даде 3-0,и може да се каже перфектна вечер.Едино Медведев што изигра 5 сета
Јас Бенчич ја погодив и ебав матер. :D

За вечер многу добри ми се гледаат паровите иако све се тука негде вака на прв поглед. Осака мислам ќе ја добие Мугуруза, едноставно подобра е од неа. Бет на денот дефинитивно ми е Сабаленка, Серена беше доста лоша со Потапова, НУЛА е во дефанзива а Сабаленка е јака како бик и би требало да ја добие. Знам дека Серена е Серена ама јебига не може да и вградиме други нозе, да и одземеме 5-6 кила и да ја подмладиме 10тина години.

И Халеп има голема квота и не разбирам зошто, подобра тенисерка е од Свјонтек.
Jas mislam vecer se pakuva Simona,Kudermetova so 40% Ufrlen prv servis imase dobra sansa da go odnese mecot u 3 set,Swiatek e bajagi pokompletna i postabilna ako moze da se kaze.A Simona nesto ne me voodusevi pogotovo,bajagi blekaut momenti ima i baska vtoriot servis i e sranje dosea.
Nejse neka tepa tvojov Rafa 3-0,da ne go kolnam do 3to koleno poso za dobra suma go cekam :D

Уште Рафа да го даде 3-0,и може да се каже перфектна вечер.Едино Медведев што изигра 5 сета
Jas mislam vecer se pakuva Simona,Kudermetova so 40% Ufrlen prv servis imase dobra sansa da go odnese mecot u 3 set,Swiatek e bajagi pokompletna i postabilna ako moze da se kaze.A Simona nesto ne me voodusevi pogotovo,bajagi blekaut momenti ima i baska vtoriot servis i e sranje dosea.
Nejse neka tepa tvojov Rafa 3-0,da ne go kolnam do 3to koleno poso za dobra suma go cekam :D
Да ти кажам искрено едино Халеп не ја гледав на слемов до сега од таа половина. Еве Ставро, пардон Владимир, пардон Мирко и Славко, вика дека Ига била лоша на побрзите подлоги така да ќе го скипнам тој меч или во живо ќе го чекам. На РГ Ига ја унакази Халеп ама реално тој меч беше one in a milion, ја изненади пошо сите очекуваа резултат сличен на тој од претходната година каде Халеп доби 6-0 6-1.

П. С. Барти игра како по ноти, женскиот Федерер.

П. П. С. Кружи го Рафа и не замарај. :D

Не игра Симона ништо посебно, ама и Својнтек многу грешки прави. Мене ми е тотален но бет мечот, но ако би морал да се кладам сепак би играл на Симона. Свјонтек има огромни проблеми со движењето надвор од земјените терени, многу често се обидува да лизга на бетон, и цело време имам чувство дека ќе се сопне. На трева е трагична.

Да ти кажам искрено едино Халеп не ја гледав на слемов до сега од таа половина. Еве Ставро, пардон Владимир, пардон Мирко и Славко, вика дека Ига била лоша на побрзите подлоги така да ќе го скипнам тој меч или во живо ќе го чекам. На РГ Ига ја унакази Халеп ама реално тој меч беше one in a milion, ја изненади пошо сите очекуваа резултат сличен на тој од претходната година каде Халеп доби 6-0 6-1.

П. С. Барти игра како по ноти, женскиот Федерер.

П. П. С. Кружи го Рафа и не замарај. :D
Ќе му ебам пиперот на Рафа,уште од по сабајле со нервози. :D

Да се вклучиме во темата, дали некој пробал арбитражно обложување? Слушнав дека некој од Врање заработува добро со тоа. Дали некој има искуство со Betnetto.com surebets?

Последно уредено:
Еве ви Делбојско обложување .. Стајте си ги мајките на Еибар кец сеа од 6ипол сингл, 1.95 коеф.

Еве ви Делбојско обложување .. Стајте си ги мајките на Еибар кец сеа од 6ипол сингл, 1.95 коеф.
Се виде од обложувањето Делбојско.
Апелирам да го заобиколите типот :D

Се виде од обложувањето Делбојско.
Апелирам да го заобиколите типот :D

Сега и треба да го избегнат, малер ми направи. Ти Челзи го пропадна ко клуб камоли сеа обичен тип. :P
Автоматски споено мислење:

Еве го 0-1, кај шо згазнеш трева умира :pos: :pos: :pos:

Последно уредено:
Да цркнат идиотиве ПСВ, какви неспособни говна не ми се верува.
Една од најлудите утакмици што сум ги гледал,не мрднаа половина Ден Хаг али некако дадоа 2 гола,последниов од прекин од корнер за 2-2 у 90+3.
Пред тоа им поништи гол на ПСВ за 1-3 у 90+1,дефинитивно една од полудите утакмици.Доминација цело второ полувреме и прво...
Ги бркав у лајв на нешто ситно да тепаат али вредеше дефинитивно,е сеа што се посраа у 90+3 друга ствар ....

Шо им е на овие од бет365, до сега играв па сега да ме провериле фали сум над 18 години? Па кога пополнував акаунто си пише таму се? И сега не ми дава да уплаќам, ми бараатдокумент личен?
Ова е стандардна процедура или?
Како до сега играв?

Фала унапред али јас не сум ич запознает со бет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom