Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој труд на пазарот или некоја инспекција шознам шо, после долго разгледување одлучил да не го прифати мојот "бизнис", и затоа ми бил затворен акаунтот. Ако сум се регистрирал пак, повторно ќе ми бил затворен. Тоа им беше објаснувањето кога ги контактирав.

Се осеќам како Џаро. :cool::misticen:
Napraj akaunt na tvoj blizok ili prijatel i cepaj.Baska nemora i na bet da se kockas imas mal milion podobri stranici

Kakvo gomno od teniser e Medvedev,me butna under za dobra suma.
Cel 2 set go imase vo raka i mozese da go izdominira i na kraj se posra.
Nikad nema da osvoi GS ova kopile.

Од 16 парови женски тенис синоќа, на 14 добија фаворитите. Двата пара на кои што добија аутсајдерите се Кенин со Канепи, коефициентот на аутсајдерот беше 2.10, практично фифти фифти меч, и Подорска Векич каде коефициентот на Векич, која е во принип многу подобра тенисерка од Подорска беше 2.50.

Брат, знаеш кога ќе ги погодиш жените? Побрзо седумка на бинго (седумка на бинго бе) ќе фатиш. Ами ако и се скарал дечкото? Ами ако има добиено?

Ебате тоа селаните од пред кооперација.

Од 16 парови женски тенис синоќа, на 14 добија фаворитите. Двата пара на кои што добија аутсајдерите се Кенин со Канепи, коефициентот на аутсајдерот беше 2.10, практично фифти фифти меч, и Подорска Векич каде коефициентот на Векич, која е во принип многу подобра тенисерка од Подорска беше 2.50.

Брат, знаеш кога ќе ги погодиш жените? Побрзо седумка на бинго (седумка на бинго бе) ќе фатиш. Ами ако и се скарал дечкото? Ами ако има добиено?

Па пиши бе тука некој тип на жениве бе Ставро.. Порано убаво си пишуваше..

Епа тоа е проблемот, Пиронкова мене на квота 1.25 ме падна за 600 евра со мртвата Хсиех :) Ајде сега уплати ги сите жени за утре.

Епа тоа е проблемот, Пиронкова мене на квота 1.25 ме падна за 600 евра со мртвата Хсиех :) Ајде сега уплати ги сите жени за утре.

Кој е проблемот? Ако од 16 излезат 14 а ти погодиш една од тие двете, тебе не те бива за кладење. И не знам по кој критериум е Хсиех мртва, таа е уметник во тенисот, мене ми е секогаш задоволство да ја гледам. Така мртва завчера ја исфрли и Бјанка.

Кој е проблемот? Ако од 16 излезат 14 а ти погодиш една од тие двете, тебе не те бива за кладење. И не знам по кој критериум е Хсиех мртва, таа е уметник во тенисот, мене ми е секогаш задоволство да ја гледам. Така мртва завчера ја исфрли и Бјанка.
Целосно изместени стандарди за квалитет на тенис имаш, а знаеш зошто? Затоа што никогаш не си бил во близина на радиус од 1 километар од тениски рекет, а за терен да не правам муабет.

Целосно изместени стандарди за квалитет на тенис имаш, а знаеш зошто? Затоа што никогаш не си бил во близина на радиус од 1 километар од тениски рекет, а за терен да не правам муабет.

Можеби, но ти имаш уште поизместени критериуми за кладење ако мислиш дека треба од 16 парови сите 16 да влезат по коефициенти за да ти да бидеш добитен.

abe ti da ne ne si vladimir oti imase eden takov mnogu jadese lajna so sekogo se raspravase pa si misla da ne si ti toj :kuracc:

Можеби, но ти имаш уште поизместени критериуми за кладење ако мислиш дека треба од 16 парови сите 16 да влезат по коефициенти за да ти да бидеш добитен.
Не мислам, но може да се случи и се случувало во минатото. Таквите паметњаковичи како тебе тешко е да сфатат дека не можат да имаат подобра перцепција за квотата креирана од професионалци кои си ја знаат работата, а не од просечен Македонец кој е експерт во се.

Не мислам, но може да се случи и се случувало во минатото. Таквите паметњаковичи како тебе тешко е да сфатат дека не можат да имаат подобра перцепција за квотата креирана од професионалци кои си ја знаат работата, а не од просечен Македонец кој е експерт во се.

Лупаш потполно неповрзани работи со темата на дискусијата.

Лупаш потполно неповрзани работи со темата на дискусијата.
Неповрзани? Како е неповрзан муабетот дека ти се правиш експерт дека жените требало да излезат на овај или онај начин, а воедно и мене да ме етикетираш како човек што не го бива за игри на среќа, треба да имаш среќа овде бате, сфати еднаш. Мислиш дека си поспособен да ги процениш квотите од букмејкерите или грешам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom