Влада на Македонија

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Утре Вучич свечено ќе им донесе на копитава вакцините на граница.Сигурно ќе мавнат еден чочек.Абе кое дно сме од држава.Која комедиеја, која трагедија, кој Монти Пајтон.Ни страм ни перде немаат.Абе Вучич е велемајстор за овие копитава амебоидни.

Последно уредено:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.378

Да се знае кој е кој во БиХ 2.0 :icon_lol:

Патем речено, баш ме интересира на се што се спремни СДС(НС/СМ) да прифатат за да опстанат на власт...бар се свесни дека нема што повеќе да бараат од македонското гласачко тело, па кокетираат со сите останати етникуми.
ова е супер, мислам подобро не можеше, сите идентификувани, само припадниците на најголемата заедница во вашата земја обележани со три црти или точки.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.982

Патем речено, баш ме интересира на се што се спремни СДС(НС/СМ) да прифатат за да опстанат на власт...бар се свесни дека нема што повеќе да бараат од македонското гласачко тело, па кокетираат со сите останати етникуми.
На се.
Буквално на се.

Кога на некоја, цело маало ќе и направи генг-бенг, и ќе и мавне букаке од сите страни, после тој комшијата шо дошол одпосле не гo ни регистира, по инерција го лапнуе и не дава капка да падне.

Воа секташиве неспособни од СДС, секогаш кога биле на власт, биле како природна непогода, како цунами, од секаков можен аспект, ама сега се надминаа и себеси.
Кои дегенерици, да не ти се веруе дека може да постојат такви ликови, како од некој филм на Тарантино да се излезени :facepalm:

Последно уредено:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
На се.
Буквално на се.

Кога на некоја цело маало ќе и направи генг-бенг, и ќе и мавне букаке од сите страни, после тој комшијата шо дошол одпосле не го не ни регистира, по инерција го лапнуе и не дава капка да падне.

Воа секташиве неспособни од СДС, секогаш кога биле на власт, биле како природна непогода, како цунами, од секаков можен аспект, ама сега се надминаа и себеси.
Кои дегенерици, да не ти се веруе дека може да постојат такви ликови, како од некој филм на Тарантино да се излезени :facepalm:
Колку и да постои револт, нема кој да го артикулира, сосема е разбирливо зошто никој не гледа излез во другата секта жмро, што донекаде е и позитивно затоа шо 30г истите и прават реденки на Македонија.

D

Deleted member 53418

Гостин

Комотно и ловечко друштво може да не освои сеа мислам дека. Уриме у нато

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700

Комотно и ловечко друштво може да не освои сеа мислам дека. Уриме у нато
Најслабата карика на НАТО. Супер таргет сме. Да реши некој да го напаѓа НАТО, прво од нас ќе почне. Ќе нè срамнат со земја за 2 минути. И плус, за тоа си плаќаме по 200 милиони годишно, за да бидеме прв таргет на сите непријатели на НАТО.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.907
Поени од реакции
2.943
Секако дека Трифун ќе тепа уште во прв круг! Башка од последниот мандат му остана целата програма да ја изреализира.

Џабе се шминка, никој не го перцепира. Маргинална појава која не може да одлее или прилие гласови. Ако се крстат во Трифун, изборите ќе бидат чиста формалност.
Moze pretsedatel na sovet da dobie :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.373
Поени од реакции
30.793

Neka vleze i vo pasosite.
Do koga ke gledame Fazliu da bide pretstavuvan kako makedonec po negovo apsenje vo teroristicka kelija.
Prosecen germanec ima pretstava deka site tuka sme muslimani.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.920
Поени од реакции
40.888

Како беше она од пред неколку години, нема двојазични табли, нема двојазични униформи? :icon_lol:

Сеа и на џандарчињата кога ќе им стегнат едно орле на десното рамо, нека се чешаат после.

За срамот наречен АРМ воопшто и да не зборам.

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Најнеспособна багра што мислеше власт е само да лапа тендери и вработување партиски ботови. 8 000 вакцини неможат да внесат у територијава али затоа овој месец ќе има милион вести за алфата на Апасиев, овие вмровци што краднеа у време на дпмне па сега мора да ги слушаат Мијалков и Заев баш сега се активираа за да тоа се главните вести.

Ситуацијата е трагикомедија, никој од соседите веќе не не ни смета за држава ниту пак за нешто способни. Ова не доаѓа само од нивните политичари туку се повеќе и народот во соседните земји со потценување гледа кон нас. За другите подалеку од соседството да не ни зборам, кога другар што е иселен ми објаснуваше дека нас не сметат за некое муслиманско племе не ми се веруваше се додека на одмор фамилија Австријци на рафтинг што се погодија со мене и другарот кога не видоа како јадеме свинско не прашаа "Aren't you Muslims".

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.920
Поени од реакции
40.888
Најнеспособна багра што мислеше власт е само да лапа тендери и вработување партиски ботови. 8 000 вакцини неможат да внесат у територијава али затоа овој месец ќе има милион вести за алфата на Апасиев, овие вмровци што краднеа у време на дпмне па сега мора да ги слушаат Мијалков и Заев баш сега се активираа за да тоа се главните вести.

Ситуацијата е трагикомедија, никој од соседите веќе не не ни смета за држава ниту пак за нешто способни. Ова не доаѓа од нивните политичарите туку се повеќе и народот во соседните земји со потценување гледа кон нас. За другите подалеку од соседството да не ни зборам, кога другар што е иселен ми објаснуваше дека нас не сметат за некое муслиманско племе не ми се веруваше се додека на одмор фамилија Австријци на рафтинг што се погодија со мене и другарот кога не видоа како јадеме свинско не прашаа "Aren't you Muslims".
А што очекуваш после шипурката од Челопек? Како да не гледаат?

90% од криминалот што се прави со Македонски пасоши на запад е од племето. Таму на телевизија цело време зборат за Љутви и Шпретим од Македонија. Не зборат сигурно за Благојче и Зоран од Валандово.

Плус на социјалните мрежи е се поинтензивно ставање на државата во исти кош со Косово, Албанија, Босна и Турција, како демек муслимански браќа/држави од Балканот.

Додади ги тука и лошите односи со православните соседни земји (тука ја делам кривицата на сите) и ќе добиеш еден калифат на Балканот со тренинг центри за Исис низ Шар Планина и регрутирање на млади момци у петок кога се клањаат.

Како сакаш врти, пак доаѓаш на истото дека канцерот што ја уништува оваа држава е нешто помалку од 20% од населението.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.378
Ситуацијата е трагикомедија, никој од соседите веќе не не ни смета за држава ниту пак за нешто способни. Ова не доаѓа само од нивните политичари туку се повеќе и народот во соседните земји со потценување гледа кон нас. За другите подалеку од соседството да не ни зборам, кога другар што е иселен ми објаснуваше дека нас не сметат за некое муслиманско племе не ми се веруваше се додека на одмор фамилија Австријци на рафтинг што се погодија со мене и другарот кога не видоа како јадеме свинско не прашаа "Aren't you Muslims".
а ти сметаш дека сте држава ?

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
А што очекуваш после шипурката од Челопек? Како да не гледаат?
Ова беше пред 2 и пол години, овие живееа во Виена и беа цела фамилија. Откако се објавиле дека тој што пуцаше е од Македонија најверојатно и нас не сметаат за такви и дека имале среќа што не завршиле удавени во брзите реки на рафтингот.

а ти сметаш дека сте држава ?
Не. Јас веќе сметам дека сме више недефинирана територија во која понекогаш владее некој закон и има по некое правило, но одредена група на оваа територија ако сака и немора да се придржуваа на тие закони и правила. Нешто ко во 19ти век западно од Мисисипи во Америка односно тоа што го викаат Америте American frontier или ние ко што го знаеме ко Дивиот Запад.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.920
Поени од реакции
40.888
Најнеспособната влада некогаш составена во историјата на човештвото. Дозавршија тоа што беше веќе почнато од предходните, прославија со чочеци, си го препишаа тоа на себе како сработено, и толку пропаднаа како жетон у флиперница.

Едни вакцини не можат да ги префрлат преку граница, не знаат потребна документација да состават, грешат знамиња на држави, премиер бивш аболициран осуденик, Рада вечита министерка, Мила забеганата од НВО што тера некои светски трендови во образование, а во исто време децата уште седат на столчиња и учат на клупи од Југославија.

Едноставно ужас невиден. А и не можеш нешто многу да очекуваш друго од тешка комуњара и терористи на власт, толку е.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.308

Lele edni vakcini ne mozat da donesat. Jako kako Vucic go koristi Zaev da doizgradi popularnost. Toj od edna strana sto gi ima site vakcini i narodot moze da bira koja e saka a od druga strana premier na drzava, koja pita za vakcini i do denes nema ni poracka prateno.

Inace gledam se napukaa na Milososki. Vo red i opravdano za nego ama sepak treba da se prasuvaat tie od SDS kako od edna strana baraat od Milososki da se povlece poradi positni dela i minimalni paricni kazni pred 20 godini a od druga strana poddrzuvaat aboliciran Zaev koi treba da lezi vo zatvor. Teski mentalni premetuvanja treba da imas ako ne dojs da zaklucok, deka ni edniot ni drugiot ne treba ni cuvar za selska korporacija da bide a kamoli pratenik, minister ili premier.

Kajgana Shop

На врв Bottom