Site klikaat sea da "pitat samo"Некој успеа да се пријави до сеа? Прво те става во виртуелна чекална, после пополнувам све и на овој чекор заглавува, само врти тоа доле како loading, код не ми стига.
Прегледај го приврзокот 283457
Кај мене врти и прекинува и нема никаков одговорГо тргнале тоа со код за потврда преку СМС, сега само податоци внесуваш и на крај го добиваш ова:
Прегледај го приврзокот 283502
И кај мене еднаш така се багна, го немаше тоа да го штиклираш I'm not a robot, рефреширав и се поправи.Кај мене врти и прекинува и нема никаков одговор
Успеа на таа финта, фалаИ кај мене еднаш така се багна, го немаше тоа да го штиклираш I'm not a robot, рефреширав и се поправи.
Пола од теоретичарите на заговор веќе пуштиле пријава за вакцина, смешките се за на интернет, реалноста е друга.Site klikaat sea da "pitat samo"
Inace iako atmosferata e deka ne sme narod sto saka da e cipiran, sepak mislam u realnosta mladi kako nas koi ne se vo nitu edna rizicna grupa ke uspeat duri odgodina da se vakciniraat oti dosta prijaveno ke ima od start
Пробај да не ја селектираш captcha, испрати, па селектирај и испрати пак. Не знам зашто ама функционираше оваДали кога кликате испрати добивате некаков одговор дека е успешна пријавата? Кај мене можам 500 пати да кликнам и не добивам ништо.
Немаше captcha прееска, сега дошла. Изгледа си праат realtime измени.Пробај да не ја селектираш captcha, испрати, па селектирај и испрати пак. Не знам зашто ама функционираше ова![]()
Си чепкаат директ на prod, им е гајле, не е од татко имНемаше captcha прееска, сега дошла. Изгледа си праат realtime измени.
Барем се заштитиле колку толку со cloudflare за разлика од изборите кога падна сајтот во првите 30 секунди. Уште заинтересираноста за вакцини да беше како за избори и ќе цветавме.Си чепкаат директ на prod, им е гајле, не е од татко им![]()
Па мора матичен број, ако ставиш грешен матичен веројатно нема да те поврзе.А поврзана е воопшто странава со системот?Прави некаква проверка на податоци или онака, стои чисто за ПР, а после секако ќе си има пак регистрирање преку Мој Термин?
Затоа што вика следново:
Пример, можам да пуштам апликација со податоци за Доналд Трамп или?
- Со пополнување на формата се регистрирате за вакцинација директно во системот Мој Термин. Вашиот матичен лекар добива информација за вашата регистрација. Нема потреба дополнително да го барате или информирате дека сте се регистрирале.
![]()