Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Повратна има или една утакмица е ова?

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Што е најстрашно Севиља игра со 30% од силата, ни пресинг не вршат. Онака лагано знаат дека ако притиснат маломозочните во одбрана ќе попуштат одма.
Автоматски споено мислење:

Ленгле мораше да игра место гомното умтити

Ваљда ќе стиснат во второ по гол, ако не нема да има потреба од реванш.

Два пати како не бев у можност да ја гледам, и на два пати ми праат сеоски ремонтади. Сега па незнам што да кажам освен умри Бускетс.

Секад од една шанса примаме гол, а нас ни требаат 100 за да дадеме. Се познава дека се уморни и едните и другите.

Да не е повеќе од 1 разлика за да биде интересна втората, со нерешено сум презадоволен.

Секад од една шанса примаме гол, а нас ни требаат 100 за да дадеме. Се познава дека се уморни и едните и другите.

Да не е повеќе од 1 разлика за да биде интересна втората, со нерешено сум презадоволен.
Абе и два да е, со даден гол ама. 3-1 подобро него 1-0.

Куман можеби е добар мотиватор и знае да воведе дисциплина у тим ама појма нема од тактики. 84та минута едвај дишаат он не прај измени.. (Севиља ги направи сите измени, водат 2:0).
Дембеле единствено што може е со лажњак да направи нешо пред гол, другото 0. Не знае да смиеи топка, не знае да води топка, не знае корнер да изведе.До скоро ми беше еден од по драгите наши играчи ама... Заедно со Кутињо според мене треба да бидат продадени. Умтити исто се губи, не е тоа стариот Умтити, не е сигурен превише ја држк топката и веке не знам кој кикс му е. Заедно со Ленглет аут. Фирпо аут.
Колку и да сме скептични околу Лапорта подобро е тој да победи. Не донесовме никој во трансфер рокот заради Фонт кој бараше да се поместат изборите што директно влијае на денешниот ростер шо го имаме..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom