Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не се бафтам со теории на заговор. Само кажувам дека имаме доста уплати на плусот што е малку невообичаено знаејќи дека ракометот не е многу популарен за кладење. Не е дека немаме воопшто уплати, ама дали 2-3% од приходот е на ракомет.
[/QUOT Preska bese 55,5 granica, Metalurg bez 11 igraci kojznae dali ke dade 23 gola, a Cehovski moze i da ne se zamaraat mnogu da lupaat golovi....znaci deka e mec so dve ostrici...jas uplakjav vo sportlife i gledam deka mnogu igraat rakomet , verovatno mislat deka pomalku se mesti od fudbalot
Автоматски споено мислење:

На 55,5 и лудиот би уплатил зашо имат потенцијал за 65-70 гола
Ja uplativ po tvoj sovet zosto go gagjas rakometot , a gledam deka go pratis dobro i hokejot

Толку не е веќе долго..на овие граници моментално е подобро Медведи над 35
Толку беше од сабајле до 10 сигурно и вчера вечерта ко почна да се полнит беше и 31,5 на Медведи крена на 57 па на 59 очекувано само шо почнаја порано малце од шо мислев и морав да објавам во ист момент ми стигна дека се играт овер.
Сега би удрил на Металург овер 24.5 само шо незнам дали да се замарам со нив зш и Русиве во ракомет местет на велико ал баш све шо стигнало од трејдери влегвело ко алва од то првенство

Ќе го заменам @ilz па ќе речам вечер Харден +, нема да играат Ирвинг и Дурант. Во Евротип е 27,5 границата.

Толку беше од сабајле до 10 сигурно и вчера вечерта ко почна да се полнит беше и 31,5 на Медведи крена на 57 па на 59 очекувано само шо почнаја порано малце од шо мислев и морав да објавам во ист момент ми стигна дека се играт овер.
Сега би удрил на Металург овер 24.5 само шо незнам дали да се замарам со нив зш и Русиве во ракомет местет на велико ал баш све шо стигнало од трејдери влегвело ко алва од то првенство

Се излезе :)

A nesto rakomet da probame +, - golovi
Го одиграв ја ракометот на Турингер плус само немав време да саподелам тука сеа чекам Лада во живо

Овој фокс да умре се му ебам, за еден поен ме заеба. Вол глупав.

Игра некој спортска прогноза на спортлифе? Зошто не ми дава да се најавам со бројот на картичката ми вика не валиден, а картичката ја играм редовно?

Ај да пробаме во живо:

Slavia Prague T2 2.5+ 1.9
Bilbao-Valencia Т2 0.5 + 1.91

Авангард 1и6+ 2,4
Недела ден за одмор ама вака ке пробам
-.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom