- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
На 55,5 и лудиот би уплатил зашо имат потенцијал за 65-70 гола
Толку не е веќе долго..на овие граници моментално е подобро Медведи над 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 55,5 и лудиот би уплатил зашо имат потенцијал за 65-70 гола
Не се бафтам со теории на заговор. Само кажувам дека имаме доста уплати на плусот што е малку невообичаено знаејќи дека ракометот не е многу популарен за кладење. Не е дека немаме воопшто уплати, ама дали 2-3% од приходот е на ракомет.
[/QUOT Preska bese 55,5 granica, Metalurg bez 11 igraci kojznae dali ke dade 23 gola, a Cehovski moze i da ne se zamaraat mnogu da lupaat golovi....znaci deka e mec so dve ostrici...jas uplakjav vo sportlife i gledam deka mnogu igraat rakomet , verovatno mislat deka pomalku se mesti od fudbalot
Ja uplativ po tvoj sovet zosto go gagjas rakometot , a gledam deka go pratis dobro i hokejotНа 55,5 и лудиот би уплатил зашо имат потенцијал за 65-70 гола
Толку беше од сабајле до 10 сигурно и вчера вечерта ко почна да се полнит беше и 31,5 на Медведи крена на 57 па на 59 очекувано само шо почнаја порано малце од шо мислев и морав да објавам во ист момент ми стигна дека се играт овер.Толку не е веќе долго..на овие граници моментално е подобро Медведи над 35
Толку беше од сабајле до 10 сигурно и вчера вечерта ко почна да се полнит беше и 31,5 на Медведи крена на 57 па на 59 очекувано само шо почнаја порано малце од шо мислев и морав да објавам во ист момент ми стигна дека се играт овер.
Сега би удрил на Металург овер 24.5 само шо незнам дали да се замарам со нив зш и Русиве во ракомет местет на велико ал баш све шо стигнало од трејдери влегвело ко алва од то првенство
Ko шо реков потенцијална 65-70 ко ке начекаш 55 то е локумСе излезе![]()
A nesto rakomet da probame +, - goloviАвангард 1и6+ 2,4
Недела ден за одмор ама вака ке пробам
Го одиграв ја ракометот на Турингер плус само немав време да саподелам тука сеа чекам Лада во живоA nesto rakomet da probame +, - golovi
Авангард 1и6+ 2,4
Недела ден за одмор ама вака ке пробам