Ne znam cemu vrijedjanje ako neko prokomentarise da se hvalite a ne dajete ako neko trazi..To je ako poredimo, kao kad bi se ljudi hvalili da imaju love koliko hoce ne znaju sta ce sa lovom, a ovamo sirotinja prosi za koju marku i nedaju im nista! A uz to jos ih ponizavaju pogrbnim nazivima, ako kazu da se hvalite, sto je ocigledno!Glupane jedan.. Vidi se vrijeme i epg
ma crow je car!covek izbaci sve,a stvarno treba da budes fikus pa da ne ukapiras sta kaze!to sto je nezavisan i ne slusa nikog je samo plus u ovo blesavo vreme!pozzz panelrazaracSta mu lajkate vidite da vas jebaje.Heheee.Crow je zajebant lazna uzbuna terajte po svojem dok mamuta i morsku kravu ne nadete.
Автоматски споено мислење:
Izgleda si zahrdao malo
Gde si druze stari kako si mima crow je car!covek izbaci sve,a stvarno treba da budes fikus pa da ne ukapiras sta kaze!to sto je nezavisan i ne slusa nikog je samo plus u ovo blesavo vreme!pozzz panelrazarac
ma sve je OK !pod kontrolom!ipak je ovaj IPTV droga!i to teska!!!!Gde si druze stari kako si mi
Jbg ne daju zbog povjerenja.. Steta da se razjebedux izvini nisam gledao vrijeme jebiga pogresio .samo falese mnogi oko tog arta a niko neda poz
I ti si glupan.. Jer fino se vidi da govori da su slike stare 3 godine iako je Vrijeme datum i godina na njima, a ti pišeš nesto desetoNe znam cemu vrijedjanje ako neko prokomentarise da se hvalite a ne dajete ako neko trazi..To je ako poredimo, kao kad bi se ljudi hvalili da imaju love koliko hoce ne znaju sta ce sa lovom, a ovamo sirotinja prosi za koju marku i nedaju im nista! A uz to jos ih ponizavaju pogrbnim nazivima, ako kazu da se hvalite, sto je ocigledno!
Covjek je pogrijesio datum nije vidio, iznerviran jer vidi sta se sve slika a nista nije dobio, al nije razlog da ga vrijedjamo..
Ako je on glupan i ti si majmun Ako si se ti salio i ja sam
http://play.ss-gss.de/,to je device lista, i shodno tome traženjemolim drugovi jedan mac od tog servera
koji izhebe sve i odjaše u legendu u smiraj dana!i, da se razumemo, kralj ne moze biti ni vlasnik, ni restrimer, ni onaj koji je u coporu, pa se kiti tudjim perjem, kralj moze biti samo usamljeni jahac i slobodni strelac
dobro Ti ovo ova cura nemožda svrši pesmu, peva već pola sata i ostavio sam je u pevajućem stanju, toliko o listi
Jutro! Itko?može mi neko dati ip domaćih servera koji provjereno rade u stbemu ili još bolje u stalker clientu za kodi, ne trebam mac, samo ip servera i port
Gle nista nije unistio do sad iako se trudio,plus ne vidim da sam ista od njega naucio,pocetnici nesto sitno al tu nema zivota sve kratkog daha.ma crow je car!covek izbaci sve,a stvarno treba da budes fikus pa da ne ukapiras sta kaze!to sto je nezavisan i ne slusa nikog je samo plus u ovo blesavo vreme!pozzz panelrazarac