Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ma glup si dux svaki i gazda panela zna o kojemu je rijec slikas gluposti ok dobro reci ja cu ga izbacit van i nek ide u krasni ku....
Ti znas dsuki da ja ti neću napraviti, bez obzira koliko srao ovaj jadnik gore koji ljeći svoje neke probleme s glavom haha..
To ja malo ovako.. Naravno da mu neću reći... Bas me zaboli sta on misli...
Автоматски споено мислење:

Samo i ti bi mogao malo manje podjebavati..

Nezna.. Ti si glup.. Ulaz radi.. Sad vidio...

Tako i trebas bjezi i pokri se usima, sto ne slikas sad kad te je covjek fino zamolio ????? Nego vidi boga ti pokazao on mrvicu i pomjeze :) :) Sta si pokazao sta ajde konkretno odgovori :jeeee: :jeeee: :jeeee: :jeeee:
[/QUOTE]
Ne slikam sada jer neželim... Slikao sam kad sam želio

De popi malo, smiri se hahaha... Sto si nervozan toliko...

Последно уредено:
Jel znas ti druze jednu recenicu sastaviti ? Izvini al nemogu vise sa polupismenim svjetom da se raspravljam, vrati se nekad pa procitaj sta pises i ima li to nekog smisla :)
Slušaj bolje biti i nepismen i glup i ružan i sav bezvezan, nego šupak kao ti... Jedna zla pijanica... Haha

nisam vidio grupu gdjese vise fale a manje imaju te art te liste itd a kad pitas dati ko posalje sta dati sa 1 konekcijom i to steka steka nefalitese previse odmoritese malo.art usliko pre 3god kadje radio i izbacuje slike i td sve zivi umjetnici

može mi neko dati ip domaćih servera koji provjereno rade u stbemu ili još bolje u stalker clientu za kodi, ne trebam mac, samo ip servera i port

nisam vidio grupu gdjese vise fale a manje imaju te art te liste itd a kad pitas dati ko posalje sta dati sa 1 konekcijom i to steka steka nefalitese previse odmoritese malo.art usliko pre 3god kadje radio i izbacuje slike i td sve zivi umjetnici
Glupane jedan.. Vidi se vrijeme i epg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom