- Член од
- 28 февруари 2018
- Мислења
- 54
- Поени од реакции
- 21
Pozdrav drugari, da li se neko među vama igrao sa amino a139e ili sličnim uređajem? Ima li svrhe igrati se sa tim?
pass je dobra fora , cesta na forumima ovakve vrste ..to ti je kao neka vrsta VIP-a.јас ги делам со пассфорд...а не вака јавно,,,да прекинат за 1 час((
a dobra ti lista ..... The list has expired.pass je dobra fora , cesta na forumima ovakve vrste ..to ti je kao neka vrsta VIP-a.
Si poizkusil z aplikacijo IPTV Extreme? moralo bi ti delat.Probal sem vse aplikacije ki jih imam na androidu: stbemu, progtv, ott navigator...na nobeni ne dela...dela mi samo na windowsih na sfvip playerju
ima kdo kakšno idejo?
марко на кој начин оди сега активацијата можеби знаешDuplexPlay ја нема повеќе на Google play може преку apkpure или
може од овој линк
http://duplexplay.com/apps/DuplexIPTV/Packages/Android/duplexPlay1.2.201.apk
Jebaje... kralja koji nema WC pa kenja di stigne.Da je Marko kojim slučajem nasjeo na tvoju minu i poslao me u zrak ti bi mu sigurno rekao da si se šalio.
Aha jataladi
to aplikacijo imam instalirano...nisem našel da bi se dalo mac upisat...samo preko linkaSi poizkusil z aplikacijo IPTV Extreme? moralo bi ti delat.
Dobiš jo tu: IPTV Extreme
moras ažurirati aplikaciju ako nisi, onda kao što slika pokazuje odaberes MAG portalto aplikacijo imam instalirano...nisem našel da bi se dalo mac upisat...samo preko linka
Poslao sam ti nesto ,pogledaj u PP.to aplikacijo imam instalirano...nisem našel da bi se dalo mac upisat...samo preko linka
Отвара канале без проблема са ВПН.Loše skeniraš, lako nađe mac-ove, otvara portal ali ne i kanale, probao sa VPN više lokacije - neće !