Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
20210205_201540.jpg
Автоматски споено мислење:

ima ko da ponudi nesta za krekovan tivimate

REDDEVILS.pngREDDEVILS.png
Evo red bez podrzke..ima i lukavac al...sve ce manje biti ako ide javno mene bas briga al kad imamo vremena eto i slike....ima i donji deo datuma i sata časa slikanja ...komp
lukavac sf.jpglukavac sf.jpg
Samo radi dokaza da radi shop centar:D:D:D
Naravno i lukavac i ostalo da ne slikamo ..rade kako hocete i ostali portali...čuvajte pa će više biti za ....ili će krenuti prodaja pojedinaca sa foruma...

Последно уредено:
jebote dux pa imamo skoro iste plastične ( salamander ) prozore , moraću ja slikat svoj prozor i klupice , zakon su te te new crystal granit klupice , a koliko mogu vidjet i boju imamo istu svaka čast na prozorima na slikanju (y)
Obrati pozornost na cvijetić haha... To sigurno nemaš...

Attachments

• IMG_20210205_204149.jpg
    IMG_20210205_204149.jpg
    1,5 MB · Прегледи: 84
Ljudi,super su vam slike, samo ako može u narednim objavama slike kanala samo koji idu na smarttv,ove ostale nijesu zanimljive, hajde čekam..i nemojte sve iste servere,dajte neke manje poznate,samo nasih ima na stotine [emoji3]

Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk

Obrati pozornost na cvijetić haha... To sigurno nemaš...
nemam baš zgodno izgleda ovo tvoje , moja stavlja živo na klupice , znaš kaj mi se dešava , kak sam stavio te plastične prozore prije 13 godina ko po defaultu mi odlaze automati za rolete , nemreš vjerovat u godinu dana skoro sam sve mjenjao koje nisam pri kraju su jednostavno ode feder ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom