IPTV Stalker PlayerPozdrav...kakšen player je to?
IPTV Stalker PlayerPozdrav...kakšen player je to?
Drug, nisam u mogucnosti da to uradim jer nije mi pc dostupan ovih dana a trebaju mi ovi serveri jer su mi svi stali preko kshaw playera na android boxu tako da ako mozes da iskeniras ova 2 servera posalji na pp mac adrese.
Pozdrav.
Тоа не се валидни маковиI @dadoxy ti nakacio maceve dva u wget skener
Validne macove ne smijemo stavljati samo nevalidne, nije losa ideja!Тоа не се валидни макови
Валидните ги избришал!
пак тебе нешто не ти чини!!Validne macove ne smijemo stavljati samo nevalidne, nije losa ideja!
Nek si im objasnio detaljno sta je skener , a sta macovi mada mi je malo cudno da postoje ljudi koji za 4-5 godina na forumu ni to nisu naucili..пак тебе нешто не ти чини!!
тој поставил скенер.....како работи скенерот,како ги проверува адресите
валидните адреси ,ги избришал
шо не ти е тебе јасно!!!!!!!!!
Sent you!Hi, guys!
Have you got stable Setanta HD (Ukraine!!!) channel?
I can give you good Exenet HD playlist in exchange for ukrainian Setata HD.
PM
Sta si se nakostresio ko puran samo se ti zabavljaj imam ja pametnijeg posla nego ovdje virtualno provodit vrijeme.Od ovog iptv vise ne razumete ni salu.Ode vam zivot uz laptop i pisarenje.Inace sam primjetio da 3% ljudi znaju primit salu i uzvratit ostali 97% ste stara gundala i jebivetri.hahaha zar se osjećaš toliko marginaliziran da si se spustio na nivo djeteta koje u školi prijavljuje da je neko išarao tablu ?
Ono su nevalidni macovi koje je vrtila skripta u momentu screena ˝razaracu panela˝, a ako se želiš osjećati opet faca na forumu što ne kažeš , prestat cu ja sam pisat 10 dana
Imaš duplex i za android,samo se plaća nakon probnih 7 danaIma li aplikacija za android slična smartiptv,duplex da se priko weba ubacuje mac i portal?
Ma zna on za te dve pita za neku trecu a da nije smart i duplex i da koristi mac,nisi popratio njegov post do krajaImaš duplex i za android,samo se plaća nakon probnih 7 dana
IPTV Extreme je ta aplikacija koju tražišIma li aplikacija za android slična smartiptv,duplex da se priko weba ubacuje mac i portal?