Фан Клуб: Арсенал

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.818
Поени од реакции
2.367
Вие вадете си очи и вреѓајте се, а бркати сом ќе си прави паре. За њега Арсенал е само чист бизнис. Земете си бромазепам-че тежак период иде. :love:
Убаво предупредив јас. Ме послушавте ли и си земавте ли на време? :love:

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Убаво предупредив јас. Ме послушавте ли и си земавте ли на време? :love:
Јас сум сосема задоволен од тимот, игравме перфектен фудбал се до срањево, така да нервозата не е кон нив насочена :D

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.818
Поени од реакции
2.367
Јас сум сосема задоволен од тимот, игравме перфектен фудбал се до срањево, така да нервозата не е кон нив насочена :D

Јас не викам дека денес не изиграа добро. Со два играчи помалку, да загубиш 2-1 не е страшно. Плус играта во првото полувреме беше одлична. Ама јас кога зборував дека треба да се донесе уште еден дефанзивец, сите тврдевте дека не треба. Давид Луиз го научија веќе судиите. Дури и во ситуации да нема фаул, секоја дискутабилна ситуација во казнениот простор е пенал и црвен картон за него.

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Габриел, Мари и Чемберс се бекап дефанзивци, нема потреба од повеќе.Не беше Луиз во стартен тим затоа што немало избор...
Искрено не знам зошто Габриел го изгуби местото во стартниот тим. Знам дека ради изолација не тренирање некоја недела, ама тоа беше пред повеќе од еден месец. Еве му шанса да се врати.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Габриел, Мари и Чемберс се бекап дефанзивци, нема потреба од повеќе.Не беше Луиз во стартен тим затоа што немало избор...
Искрено не знам зошто Габриел го изгуби местото во стартниот тим. Знам дека ради изолација не тренирање некоја недела, ама тоа беше пред повеќе од еден месец. Еве му шанса да се врати.
Габриел пред нова година формата и Холдинг сега формата е озбилен ѕид пред Лено. Али сега Габриел е во полоша форма за жал.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113
Го одбиле барањето за поништување на суспензијата, добро зашо ќуте Арсенал, секоја ебана сезона ни ебат матер умрениве ретардоси, не може случајност да е бе, секогаш сме у минус од судиски одлуки, треба да галаме клубот, Артета, без разлика на последици, нека ги казнат, еве Сотон крена гужва, јавно изјавија дека поединци не сакат веќе да им видат лице не па да им судат утакмица, на Бендарек поништена казната...
Не гледам како се различни двете ситуации...

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Да се запамти овој ден, меѓу ретките случаи кај што се сложувам со @Gazpapir :icon_mrgr:

Го одбиле барањето за поништување на суспензијата, добро зашо ќуте Арсенал, секоја ебана сезона ни ебат матер умрениве ретардоси, не може случајност да е бе, секогаш сме у минус од судиски одлуки, треба да галаме клубот, Артета, без разлика на последици, нека ги казнат, еве Сотон крена гужва, јавно изјавија дека поединци не сакат веќе да им видат лице не па да им судат утакмица, на Бендарек поништена казната...

Мене ова поише ми изглеа на благослов отколку казна... :unsure:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113
Проблем се двојните стандарди, зашо на едниот му е простено, на другиот не, Арсенал мирно си ја прифаќа одлуката и прашање на време кога пак ќе ни се повторе судиски масакар...

9 црвени картони, вториот има само 3, не сум сигурен за овој податок ама мислам дека сме 15/16место во направени прекршоци...

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730

Разликата е во тоа што нашиот црвен го смени текот на утакмицата целосно, нивнио беше незначаен. Гнасите од ФА не сакаат да го признаат тоа и затоа на Луиз црвениот не е поништен.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Како и минатиот пат, најсилниот тим што може, јака клупа со добри џокери, ако не се случи пак сите можни фудбалски несреќи да не задесат и некаква судиска срамота тогаш мислам дека ќе извадиме добар резултат денес.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730

Како и минатиот пат, најсилниот тим што може, јака клупа со добри џокери, ако не се случи пак сите можни фудбалски несреќи да не задесат и некаква судиска срамота тогаш мислам дека ќе извадиме добар резултат денес.
Играта на Астон Вила не ни одговара баш, ама ќе видиме дали Парти ќе успее да ја задуши средината нивна, што е и најјако оружје.

Kajgana Shop

На врв Bottom