Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
primetio sam da se mnogi uvlace u dupe odredjenim ljudima, i kad postanu vip, onda pocnu mudrovati i glumiti svetce....a pri tome moraju da cute, posto se koriste tudjim alatima i tudjim znanjem.....pa kad vec morate da cutite, onda ne mudrujte i ne pravite se male mace.....a mi koji koristimo iskljucivo svoje znanje i alate, mozemo da se sprdamo koliko hocemo i kako hocemo....a kome smeta njegov problem...znanje se ne uci u vip/u... nego u skoli i iskustvom godinama......
Автоматски споено мислење:

nemoj objavljivati ovo, znas da ima ovde onih koji mogu da sruse ott (ott je baza sa hiljdama lista), pa odakle cemo izvlaciti visekonekcijske.... :) :) :)
Ott ti orlova muda na zaru tu trebas da izgulis jedan sleper krumpira rucno da bi nasao nesto,3500 ulaza imam u tih ulaza 5 pisljivih lista da rade i to rusi,tu i tamo nekoja zaluta.Sta mislis da ti koji koriste ott imaju visekonekcijske mos mislit.Vas dvojica telepatski zajedno ulazite na forum i izlazite,malo vas pratim ko da ste si nesto u rodu.Niste valjda u braku ti si za nijansu, na musko vuces.

I ja sam gresan ,oprostite mi unapred.
E lepo vas molim nemoj neko da dira ovog panelrezaca ,obidjite ga ko boga vas molim.
On je samo moj i boziji.
Ucinicu dobro delo.
:LOL:

Ott ti orlova muda na zaru tu trebas da izgulis jedan sleper krumpira rucno da bi nasao nesto,3500 ulaza imam u tih ulaza 5 pisljivih lista da rade i to rusi,tu i tamo nekoja zaluta.Sta mislis da ti koji koriste ott imaju visekonekcijske mos mislit.Vas dvojica telepatski zajedno ulazite na forum i izlazite,malo vas pratim ko da ste si nesto u rodu.Niste valjda u braku ti si za nijansu, na musko vuces.
ako se dobro secam, ne pomenuh te nigde i nikada...a vidim da pises razne brljotine, sta smatram za tvoj problem... tako da ne vidim sta je tvoj problem.......i ne pitah te nikada gde si ulazio, i sta si nasao... itd itd.....

Ti si pobrkao svrhu ovog druženja po forumima pa tako i u nekoj VIP sekciji. Mi (ja) smo ovde zbog potrebe da gledamo ono što ne možemo regularnim putem. Ti si ovde da uništavaš konkurenciju i mlatiš praznu slamu. "Čopor" je društvo u kojem se ljudi druže (sa akcentom da druže) i razmjenjuju znanje. E sad što je nekima krivo što nisu u tom društvu nego čekaju kost koja ostane iza čopora....

Ja nisam gundjao nit gunđam ko Mrgud iz Štrumpfova na ono šta se ovdje dešava , zaboli me neka stvar nek objavljuje sta ko hoće dok ti i takvi kao ti samo kritkujete , a držite inboxe zaključane ;)
To je poenta cijele priče , opravdano pravo da kritikuje ima samo onaj tko čini nešto revolucionarno ,a ne ko kenja ;) da pojednostavim , pozoves tu 10 ljudi da im podijelis listu u inbox i onda kritika na off topice stoji , a u protivnom ćutiš ;)

Ja nisam gundjao nit gunđam ko Mrgud iz Štrumpfova na ono šta se ovdje dešava , zaboli me neka stvar nek objavljuje sta ko hoće dok ti i takvi kao ti samo kritkujete , a držite inboxe zaključane ;)
To je poenta cijele priče , opravdano pravo da kritikuje ima samo onaj tko čini nešto revolucionarno ,a ne ko kenja ;) da pojednostavim , pozoves tu 10 ljudi da im podijelis listu u inbox i onda kritika na off topice stoji , a u protivnom ćutiš ;)
To sa inboksom je jednostavno, evo neki dan me čovjek u vip pitao
Dok je bio odključan osjećao sam obavezu da svakom ko mi nešto napiše i odgovorim - bečka škola istureno odeljenje. U ovom slučaju ja procjenim kome šta da pošaljem i treba li to da uradim.

Pozovi zmaja u pomoc
500.png

A jebo ga ti zar je bitno šta je unutra, pa udjes u panel pa nadjes 5-6 restrimerskih listi , jos par izvora, ostalo sve jedna konekcija . Ćejf je provaliti , nije bitno šta je unutra ..nije niko gladan listi, ovo je kleptomanija ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom