Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Mani
ja sam nema davno coveku poslao listu na pp, molio kumio, da je za njegovu licnu upotrebu..... nije proslo ni pola sata lista je bila javna.... tako da vise ne saljem nikome na pp nista....sve sto imam za objaviti objavim ovde javno.....naravno prave liste nisu za objavu....
Te tvoje koje tebi nisu prave, mozda nekom jesu a i obrnuto.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.232
Ја не очекувам секој да каже, ама некој може да помогне, да даде совет, не може ништо да се прочита затоа што ако има една паметна работа, има 20 други глупости. Зборот ми беше темава е претворена во карање само, се губи смислата на форумот. Фала ти иначе за Mac адресите, али побитно ми е секогаш да научам да ги наоѓам сам.
ти си побарал,,јас ете ти давам

а ќе научиш ..ако се потрудиш...оде ,ваму ,таму јутубе.....на готово никој не дава.....такви се поцеќето овде,,си ги мерат...

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
воопшто ме не занима дали некој ги чита,а уште помалку дали ти ги читаш

ќе дојдеш овде еднаш месечно,како фурија......и мислиш ти дрмаш се
Kad ja zelim samo i ko furija podjelim ljudima da gledaju a tebi nedam, ako je to lose blokiraj me slobodno kao i do sad :)

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.232
Mani

нешто не се изјасни ,дали на Elmu,,му побара листа во порака,,тој јавно те прозва овдека,,,,,ако не се изјасниш.можеме да веруваме во тоа

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Eto veceras ja podjelo za 15 sve multipleconection samo nedam duks4 on mora javno da trazi.
Hahahaha.. Da ziviš još sto godina nećeš imat sta ja imam od listi i alata a i poklonjenih listi originala hahahaha..
Samo ti uživaj i glumi frajera.. Sve dobro..
Tebe nikad nisam pitao listu niti ću.. Koji će. Mi vrag lista..
Pa imam cijele data baze.. Sta prićaš ti..

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.232
Kad ja zelim samo i ko furija podjelim ljudima da gledaju a tebi nedam, ako je to lose blokiraj me slobodno kao i do sad :)
дали ти побарав листа??
и во порака кога ти пишав не ти побарав листа!!!
те прашав зошто ги уништуваш!!
ти ми побара скајпе,,,и таму не ти побрав ништо ,,,ти сам ми испрати илјадници безвредни макови.....
и после некои листи,којишто по 10 минути ги објави јавно

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Zao mi samo sto sa jednog foruma nemam poruke da svima pokazem koliki si uvlakac i jadnik :)
Автоматски споено мислење:

Hahahaha.. Da ziviš još sto godina nećeš imat sta ja imam od listi i alata a i poklonjenih listi originala hahahaha..
Jel se sjecas kad si trazio pitao za savjete kako sta i sad ti nasao da glumis tu nekog znalca a misu :)

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.087
Поени од реакции
2.232
е така ,пушти душу,изјасни се.........ти не знаеш деке ладно е во Шветска,,али јбг,стандард,,купиш црвени мерцедес..сликаш га.
поставиш на насловну страну,нека виде своји земљаци(селјаци) где се попео наш.....

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
ајде ,,ги повикувам тие ,,јавно да ти се заблагодарат овде..а и @dux4 да се изјасни ,дали во порака ти побарал листа

за да станат нештата малку појасни!!!!!!!!!!
Ma nikakvu listu ga nisam pitao.. Vidiš da me provocira

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
е така ,пушти душу,изјасни се.........ти не знаеш деке ладно е во Шветска,,али јбг,стандард,,купиш црвени мерцедес..сликаш га.
поставиш на насловну страну,нека виде своји земљаци(селјаци) где се попео наш.....
Hahahah Eto ti link i od face ako ti treba https://www.facebook.com/elvis.muhic1
Ljubomora je cudo, ostavi se ti mog mercedesa nego zaradzuj i bori se na svoj nacin.

Член од
8 април 2017
Мислења
1.890
Поени од реакции
3.138
Zao mi samo sto sa jednog foruma nemam poruke da svima pokazem koliki si uvlakac i jadnik :)
Автоматски споено мислење:

Jel se sjecas kad si trazio pitao za savjete kako sta i sad ti nasao da glumis tu nekog znalca a misu :)
Ma o ćemu ti.. Sta prićaš.. Koji si ti nik uopće.. Ćak i da jesam prije 8 godina nekog nešto pitao, to neznaći da sada neznam bolje od njega.. Pa zar ti misliš da su se svi rodili naućeni sve... Sta prićaš.. Pa ja nemam potrebu da se foliram kao ti.. Ja sam inteligentan..
A to sto ti nazivaš uvlaćenjem to je ljubaznost.. Ako znaš sta je to..
A uopće mi nije bitno tvoje mišljenje..
Pa ja niti neznam koji si ti..

Член од
5 мај 2016
Мислења
601
Поени од реакции
2.002
Ma o ćemu ti.. Sta prićaš.. Koji si ti nik uopće.. Ćak i da jesam prije 8 godina nekog nešto pitao, to neznaći da sada neznam bolje od njega.. Pa zar ti misliš da su se svi rodili naućeni sve... Sta prićaš.. Pa ja nemam potrebu da se foliram kao ti.. Ja sam inteligentan..
A to sto ti nazivaš uvlaćenjem to je ljubaznost.. Ako znaš sta je to..
A uopće mi nije bitno tvoje mišljenje..
Pa ja niti neznam koji si ti..
Nije prije 8 god nego dvije inteligentni :jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee:

Kajgana Shop

На врв Bottom