- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.087
- Поени од реакции
- 2.232
а оти ти не ги чуваш вашите тајниMeni su neki tražili alat i predlagali da to bude naša tajna
Ima tu i anamonjih
Последно уредено:
а оти ти не ги чуваш вашите тајниMeni su neki tražili alat i predlagali da to bude naša tajna
Ima tu i anamonjih
cuti, dobro je da nisi dobijao neke nemoralne ponudeMeni su neki tražili alat i predlagali da to bude naša tajna
Ima tu i anamonjih
Dado pisi nas da te svi razumjuЈа не знам како го претворивте форумот у срање, просто да ви се чуди човек. Па добро бе Марко, по се изгледа и ти не си поразличен од овие што се караат секој ден па ги оставате вака.И во што се претвори оваа тема? Дали може да се научи нешто? Не. Поставувам неколку пати прашање, и заради вашите глупости најчесто сум игнориран, затоа што ви е побитно да се карате отколку нешто да помогнете! Само вашите глупости, како мали деца сте, ама тоа е така само поради админите, затоа што не се санкционира такво глупаво понашање.На форумов сум од 2009,никогаш не било вака како во последно време што дозволувате да е. И стварно не знам дали админите на Кајгана следат што се случува овде и дали воопшто знаат дека освен пцуење и глупости нема ништо друго на темава. И да знаете дека поради вас, сликата за Кајгана многу се менува, ете успеавте во тоа, мислам дека вашето знаење во врска со IPTV е ништо во споредба со тоа колку сте долни. Погледајте малку на другите форуми дали се дозволува вакво понашање. Ако сакате да го убиете форумот, продолжете.
Ќе пишам кога ќе дојдам на некој ваш форум, ок?Dado pisi nas da te svi razumju
Estakfirulah
Od tada nosim majicu i pantalone naopako ,je*o ti budaluа оти ти ен ги чуваш вашите тајни
секој мислиш дека пвде ќе ти каже ,како да го подесиш?Што е финтата со Open Bullet скенерот, може некој да ми објасни како да го подесам? Скенирам не искача баш ништо...
Nije dovoljno visekonekcijskih objavljeno ? da se vratimo na temu i objavimo još?Ја не знам како го претворивте форумот у срање, просто да ви се чуди човек. Па добро бе Марко, по се изгледа и ти не си поразличен од овие што се караат секој ден па ги оставате вака.И во што се претвори оваа тема? Дали може да се научи нешто? Не. Поставувам неколку пати прашање, и заради вашите глупости најчесто сум игнориран, затоа што ви е побитно да се карате отколку нешто да помогнете! Само вашите глупости, како мали деца сте, ама тоа е така само поради админите, затоа што не се санкционира такво глупаво понашање.На форумов сум од 2009,никогаш не било вака како во последно време што дозволувате да е. И стварно не знам дали админите на Кајгана следат што се случува овде и дали воопшто знаат дека освен пцуење и глупости нема ништо друго на темава. И да знаете дека поради вас, сликата за Кајгана многу се менува, ете успеавте во тоа, мислам дека вашето знаење во врска со IPTV е ништо во споредба со тоа колку сте долни. Погледајте малку на другите форуми дали се дозволува вакво понашање. Ако сакате да го убиете форумот, продолжете.
Ljudi bi se j.... da im ne uđe , to može samo sa onim VR naočalama samo često se na ortopediji završava gonjajući partnera po kućiI jesi mu dao alatku??
Ili je to ostala samo vaša tajna??
Ili nije bilo dovoljno velika nemoralna ponuda?
Jesi li svjestan da tvoje komentare niko ne cita ovdje ili u fazonu preskacu ih de malo bolje pojasni sta mislis nista ne razumjem.ајде ,,ги повикувам тие ,,јавно да ти се заблагодарат овде..а и @dux4 да се изјасни ,дали во порака ти побарал листа
за да станат нештата малку појасни!!!!!!!!!!
тоа е..овај него му дал алатку,,а за возврат добил алат ))))I jesi mu dao alatku??
Ili je to ostala samo vaša tajna??
Ili nije bilo dovoljno velika nemoralna ponuda?
воопшто ме не занима дали некој ги чита,а уште помалку дали ти ги читашJesi li svjestan da tvoje komentare niko ne cita ovdje ili u fazonu preskacu ih de malo bolje pojasni sta mislis nista ne razumjem.
Ја не очекувам секој да каже, ама некој може да помогне, да даде совет, не може ништо да се прочита затоа што ако има една паметна работа, има 20 други глупости. Зборот ми беше темава е претворена во карање само, се губи смислата на форумот. Фала ти иначе за Mac адресите, али побитно ми е секогаш да научам да ги наоѓам сам.секој мислиш дека пвде ќе ти каже ,како да го подесиш?
ако го имаш,ти треба само конфиг.....ама потешко се доаѓа до него...нокој нема овде јавно да ти го даде ,сигурно...нејко делеше овдека скенер,,
пред некој ден....јас споделив линк до него.....секако беше јавен,,,ама изгледа не ја пратиш темата секој ден....ако не ти се допаѓа ,,право на твој избор
ете во порака имаш макови од тој сервер што си барал пред некој ден...серверот има повеќе имина