Супер. Сега најдовме кој стоеше зад FONKO климите! Единствена разлика помеѓу FONKO и YUETU е што имаат поразлично далечинско, инаку се е исто. П.С: фала ти што сподели исклуство!Tosot Muse 3,5 kw taka ?
Ili 5,5kw ??
Автоматски споено мислење:
Moj rodnini imaa YUETU obicna on-off klima 2,5 kw klima bese ja kupija 2005 godina ja koristea 7 godini potoa se rasipa ( najverojatno bese kompresorot bidejki bred da se vkluci kompresorot pravese gr gr gr ) i taka celo zimo pravese od koga ke ja pustat dodeka da se vkluci kompresorot ( motorot ) nekogas 3 nekogas 5 minuti i proleta im crkna inaku dobra klima bese no slaba bese za prostorot 2,5 kw i nikako ne postignuvase ni zimno ni letno vreme moze i zatoa pregore za tolku kratko vreme no sepak za 7 godini masta i ja izvadija od rabota lete zime turbo duri i dalecinskoto se rasipa pred da crkne motorot pa kupija univerzalno dalecinsko no za btzo vreme posle toa pregore kompresorot
Inaku orginalnoto dalecinsko bese vakvo
![]()
A Klimata bese vakva so toa sto na vnatresnata edinica imase samo 2 sialicki za Power i Timer
![]()
Автоматски споено мислење:
Многу добра идеа! Покрај сите други производители што се познати по правење квалитетни клими (Пример: Gree, Samsung, Lg, Toshiba, итн) Јас ќе купам некоја No Name клима што е едвај 2 години на пазарот и скоро секој ја заобиколува во продавница. Не си сериозен нели?kupi si ST klima
Последно уредено: