C
CoolIris
Гостин
Абе што ти е тебе среќо, зошто мислиш дека ме погодува тоа што се пишува на форумов?Да те цитирам пак, ќе се налутиш?
Се сеќавам на едно време кога на темата ти и чолисимо така сложно ги браневте Албанците па Диле (сега баниран), поранешен Наќе ве гонеше у три лепе ради спорт. Истото и Дандарион ви го правеше пошто иритантно е кога некој поддржава племе во име на соживот, емпатија, дрн дрн дрн.
Возрасна сум, можам да разграничам ифрустрираност кај соговорникот, кој заслепен од својата псевдонаука се служи со спинување реченици, дрскост, ароганција и агресија.
И не знам зошто мешаш Албанци, Македонци, Турци, ми е гајле мене што ти или Дандарион или Диле или Наќе или Перо или Трајко или Ахмет што праеле. Ја иам свое мислење бе, независно од тоа на мнозинството. Темата на дускусијата се вакцините, а не националности и религии у државава.
Според мене фашистичка мерка е ширење небулози за вакцините. Зошто тебе да те слуша мнозинството, а не имунолози, вирусолози, пулмолози, епидемиолози, инфектолози?Епа исто ти е.
Сакаш да играш на карта на емпатија? Играј.
Само немој со фашистички мерки. Тоа се обидува да ти го каже членот погоре.
Смањи доживљај среќо, секој има право да го искажува своето мислење, допаѓало тоа тебе или не.