a sto tocno dokaza i pokaza? deka dava 7kw a od fabrika vikaat kolku...6.3kw max snaga..?dokazuvaj se na drugiot forum posto i vamu i tamu probuvate nesto sami na sebe da si dokazete deka ne ste pretplatile japanska klima, a gleam i deka sea za eurovent se fativte tamu pa ne bil tocen i toj spored vas odnosno clenovite neznaele kako da gi protolkuvaat rezultatite od eurovent i taka se krstevte samo vo eurovent, i nema sto da si replicirame jas i ti gleam deka te boli da si kazes deka si zgresil e toa e boli so sopstevni kamenja koga te gagaat barem osnovno poznavanje da imase deka plastikata se siri na toplina i sobira na ladno ke bese drug muabet kako i red drugi materijali, rascisti si prvo so sebe pa posle soli pamet na forumi.
kolku za info jas nemam nikakva namera da ja spustam LN i predhodno sum napisal mislam deka e odlicna klima, tuku ti treba da se spustis malce, aj sea ti zemi tvojata snimaj ja i nakiti ja kako elka pa pokazi ni kolku e mokna i deka fabrickite spec se ustvari gresni i deka moze ona jaceeee
I imaj doblest da odgovirs dali si zgresil ili ne odnosno dali poijma nemas deka plastikata krcka na LN ili bilo koja klima osven tvojata i ne tuku vrti prazni muabeti