Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bar ke se nasmee samo i toa e nesto deneskaDobra si bese temava, a sea coek ako se ukluci da procita mislenja, nema da kupi klima...

Zlatko sekoja cest za trudot, ova e navistina odlicen rezultat, drzela 7kw dolgo vreme a defrost na 2.5-3 sata. Cela nok na max. Keep up the good work.Јас па се чудам шо можи да те изнервира сега!? Зар еден дефрост на снимка?
Ааааа... не можеш толку дупли акаунти да направиш колку што има незадоволни од брендот кој го продаваш?
Ајде можеш ти... кога можеш од 4 редовно да пишуваш можеш и од повеќе да пишеш по нешто повремено, кој можи да те запри
Автоматски споено мислење:
Абе друже зар и ти си алтер его на експертов? Бар тебе те мислев реален профил....
Ај еве ќе те поздравам ко што заслужуваш и ко што мене ми доликува.
Ја си ги рачунам 29м2 пошо метрото мое толку мери....
Ноќе си отворам вратата и кон ладната ми спална од 15м2 да ми топли додека спијам за да не спијам со капа, евтина е струјата ноќно време
Вкупно на MitsuLN35 и доаѓаат да грее 44м2 или 44 x 2,65м = 116,5м3
Па оваа топлина мора некаде да оди, не стои со саати во 20 квадрата ко шо си имаш во навика да лажеш од сите твои лажни профили.
Гледај цела вечер си произведувала 6~7kw топлина..... all night long.... all night.... а не како Амберот, да сврши за 20 секунди на видео
![]()
Како тебе што ти фали на видевцето со Амберот?Ti fali ovde Indoor Ambient Temp koja ne ti mrdna od 19C i jambolijata ti e bekap hahaha....
Мене не ми фали ништо ако ти покажам у колкав простор грее Амберот12, 40м2 отворен простор и ходник према спалните без врата и калкан. станот е преку 100м2 а не 60м2 како твојот.Како тебе што ти фали на видевцето со Амберот?
Хахахах
Има низ моите видеа снимано колку е амбиенталната од 3 различни термометри низ целиот простор од 29м2....
Ако го броиме и тој на усис над климата, 4 термометри идат..... колку да бидат повеќе во 29м2...
Ne se pravi na tosho ili zaboravi da stavis slusalki, sto ke kazes sea neli nemalo sansi ili ke si kutis da ne kazam ko sto....tvoi zborovi se ovaZlatko sekoja cest za trudot, ova e navistina odlicen rezultat, drzela 7kw dolgo vreme a defrost na 2.5-3 sata. Cela nok na max. Keep up the good work.
zlatko ama si me iznasmeal koga vide deka ide vo defrost car si hahah se vozdishna razocaranoinace do @matej2007 i @Tonko1 sto praime sea sto krcka ln neli se bevte tolku ubedeni deka ne krcka taa klima i sea so klipcevo na zlatko krshi on plastiki vo race da izgleda deka klimata krcka, i koj od vas trebase da si dae klima ako krcka ln ke krckaat i poniskite modeli po nekoja logika ili pak vashite ne krckaat, ajde donirajte ja taa fh kako i da e vo nekoe semejstvo sto mu e potrebna i sto nema da go interesira dali krcka ili ne tuku dali gi gree i prejdete na peleti tie puckaat postojano.....
А твојата klima е?Ja vikam eve mojava da ja stavime vo Gree salonot kao reference point kon sto da se stremat gree klimite vo idnina zasto e hiper inverter sto moze da raboti kao 7 (2kw) ali i kao 18 (5.5kw).

ne vikaj mnogu mozes da odgovoris sea LN krcka ili ne krcka posto ubeduvase deka ne krcka, red da se fati edno po edno ne se prefrlaj na drugo sea.Ja vikam eve mojava da ja stavime vo Gree salonot kao reference point kon sto da se stremat gree klimite vo idnina zasto e hiper inverter sto moze da raboti kao 7 (2kw) ali i kao 18 (5.5kw).
pak ke ti kazam mojava ne krcka, zlatko ja vozi negovata na max. ubavo i ti sto se otkri deka si bot, podjebavase nesto perfidno prethodno kao neutralen, neka znaat lugeto so kogo si imaat rabota.Ne se pravi na tosho ili zaboravi da stavis slusalki, sto ke kazes sea neli nemalo sansi ili ke si kutis da ne kazam ko sto....tvoi zborovi se ova
"Не си во право. Мицу лн не крцка. Веројатно зависи од тоа колку прецизно е изработена климата. Во Грее светот сите клими крцкаат."
Не знам дали имаш забележано, ама некои од моите постови во последниве 2-3 дена се лајкувани од преку 20 луѓе...ова е тендециозно исмејавање на рачун на целава тема со цел да се обезвредни
20 lajka si imal kade toa ?Не знам дали имаш забележано, ама некои од моите постови во последниве 2-3 дена се лајкувани од преку 20 луѓе...
Мене тоа ми се чини како голем допринос, а не како обезвреднување на темава...
За разлика твоите постови одамна не биле толку лајкувани а имаш голем капацитет и знаење... следствено на тоа тенденциозното обезвреднување на темава е од твоја страна!
Мене не ми фали ништо ако ти покажам у колкав простор грее Амберот12, 40м2 отворен простор и ходник према спалните без врата и калкан. станот е преку 100м2 а не 60м2 како твојот.
Него тебе ти фали....а ти фали што секој може да примети....само на почетокот покажуваш термометри од 18ц и во собата кај што е климата и на некоја врата во ходникот...а после 1час снимање имаш едвај 19Ц кај што е климата.... што не е баш за фалење

Ја си ги рачунам 29м2 пошо метрото мое толку мери....
Ноќе си отворам вратата и кон ладната ми спална од 15м2 да ми топли додека спијам за да не спијам со капа, евтина е струјата ноќно време
Вкупно на MitsuLN35 и доаѓаат да грее 44м2 или 44 x 2,65м = 116,5м3
Па оваа топлина мора некаде да оди, не стои со саати во 20 квадрата ко шо си имаш во навика да лажеш од сите твои лажни профили.
Гледај цела вечер си произведувала 6~7kw топлина..... all night long.... all night.... а не како Амберот, да сврши за 20 секунди на видео
![]()
Edno vreme zidovite ti bea tamam i so 60w se greese....ili se ladese?А колку ти е температурата на надворешнте ѕидови? Пошо тоа као битно е гледам се запанавте со @Sv B ...
Да, темепратура на мојот надворешен ѕид не е баш за фалење, надвор -10С а јас кутриот без изолација ладни ми се надворешните ѕидови ;(
Ама затоа климата ми испорачува 6+kw топлина цела вечер па неам гајле![]()

eve da te podsetam sam kazuvas deka e 22kvadrati, ti i ako taka si meris bravo otvori ja vleznata vrata od kukata dvorot ako ti e 500 ke reces 529m2 grees po tvoja logika
#38.761
Само собата е 22m2
Ама вратата кон салонот од ~7m2 не ја затворам, воопшто..... па затоа ги пишувам како 29м2.