Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Не си во право. Мицу лн не крцка. Веројатно зависи од тоа колку прецизно е изработена климата. Во Грее светот сите клими крцкаат.
Aj u 100bona deka krcka i Misu LN

Последно уредено:
gleam i ti teras inaet od sto e LN napravena od metal pa treba da se zagree 300 stepeni da se rasiri i da krcne ili od plastika ako e od plastika krcka dali mnogu dali malce mora da se siri plastikata....edino znaes koga nema da krcne koga nema da ima golemi promeni vo temperatura na isparuvacot e togas nema da a pri normalna rabota odnosno defrost pogotovo koga se pravi mora da krcne.
Не терам инает, ако крцка нека крцка ама јас сеуште не сум чул да крцне. Е сега кај мене нема големи промени на температура а и нема чести дефрости. Глеам акција имате против јапанците. Ке им се јавам во јапанска амбасада за ова ;)

vidi vaka ne dzabe mits fh 3,5 bese 1000 evra a 5,5 1600 ima nesto sto se poskapi,ovde samo koja kolku greela na minus i nisto drugo ima mnogu drugi raboti koi veruvaj se napraveni dosta pokvalitetno,sega da ne se pravime site ovde na toso uvek vazelo praviloto kolku pari tolku muzika.

Последно уредено:
prvo treba da se vidi pa de se kaze dali krcka plastikata,a toa normalen ili nenorlmalen dojdi vidi mits fh ako krcne jas gratis ja davam.
aj stavija na autofan i bupnija na 30 stepeni I da si ja ZEMAM.
Mojata FH e grcka znaci za EU i znae da zakrcka. I toshibata grcka krcka .
Ama ovaa makedonskata toshiba najpoveke krcka. :pos:
NEKRCKAAT KOGA SE ISKLUCENI.

Последно уредено:
A koj pa taka ja raboti klimata na autofan i max tem?
Автоматски споено мислење:

A sto demek tie u grcka se pokvalitetni?

Не терам инает, ако крцка нека крцка ама јас сеуште не сум чул да крцне. Е сега кај мене нема големи промени на температура а и нема чести дефрости. Глеам акција имате против јапанците. Ке им се јавам во јапанска амбасада за ова ;)
Kaj tebe ne krcka deka raboti na minimum. Izloftiraj stavija na 30 i na najmala brzina ke vidis deka krcka.

A koj pa taka ja raboti klimata na autofan i max tem?

A sto demek tie u grcka se pokvalitetni?
Rece deka ako ti krcni klimata deka ke ja dades pa si rekov da ti ja zemam

Ne mu palat veke starite finti
Ама уште се обидува :)

Kaj tebe ne krcka deka raboti na minimum. Izloftiraj stavija na 30 i na najmala brzina ke vidis deka krcka.

Rece deka ako ti krcni klimata deka ke ja dades pa si rekov da ti ja zemam
aj stavija na autofan i bupnija na 30 stepeni I da si ja ZEMAM.

И кај мене не крцкаше додека ја користев релаксирано на 22-23 со 3-4ка или аутофан .
Кога почнав да ја оптеретувам за да тестирам, почнав и да слушам поткрцнување при дефрости... ама ништо страшно де....
Додуша... може не сум видел полошо... шузнам....

Bogami za takov krsh od klima Gree Lomo i bolje sho ne dadov pari za montaza.
Dali si dal ili ne pari za montaza ne me zanima, od nasa strana ne e montirana i avtonatski ti garancija od Gree nemas..a nemas garancija zasto ne ti se plakjaa patni troskovi....e pa za gjabe nema ni kod babe nekoj da vesla do Grcija za 70eu nema takov budala monter...

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom