Па не е само на ФБ, мене и на Вибер вака ми пишуваат, после секој збор Send, телефонот вришти мислиш којзнае што се дешава, одиш и гледаш една реченицаМногу
Мразам
На
Фејсбук
Ко
Ќе
Ми
Пишит
Некој
Вака
Порака...
Ко санкир список за пазарење...
Не само то туку некои што ги имат абе ни голема буква, ни точка, ни запирка, ни прашалник, секој втор збор со една буква помалку, или со една буква повеќе, или со сосема друга буква, еден збор искомбиниран и со кирилица и со латиница...Па не е само на ФБ, мене и на Вибер вака ми пишуваат, после секој збор Send, телефонот вришти мислиш којзнае што се дешава, одиш и гледаш една реченица
Пробај да се логираш од друг browser, од друг компјутер, од телефон... за да видиш дали е до твојот компјутер/browser или до акаунтот.Веќе два дена имам проблем со ФБ, ми се покажува само еден пост а другите не се отвараат, морам нон стоп да стискам рефреш. Има некој сличен проблем? Решение???
Од компјутер се пушта со Firefox/Chrome/Edge, пишува горе facebook.com да пристапи, и автоматски му прави редирект до m.facebook.com? Ова се дешава?Вака кај вујко ми на три броусера му избацува мобилна верзија на фејсбук, значи зборам за компјутер. Гуглав не можам да најдам, па дали има шанса да му вратам пак на десктоп верзија?
Да автоматски иде на m.facebook.com и тоа на сите три броусера (Место Едге, користи Опера). А исто се случува и со друг акаунт. Ништо само останува да видиме со кукис...Од компјутер се пушта со Firefox/Chrome/Edge, пишува горе facebook.com да пристапи, и автоматски му прави редирект до m.facebook.com? Ова се дешава?
Дали е пробано од истиот компјутер со друг акаунт дали истото ќе се деси?
Да не си се помешал малку, затоа што Фејсбук прават редизајн на сајтот и кај и да е веќе на повеќето што пристапуваат од компјутер сменет им е дизајнот. Ова го направија и Твитер пред некое време, полесно им е за одржување.
Читај овде, се жалат многу, некои викаат сè пробале и не им се средило, некои викаат им се средило со бришење кеш кукис...
Facebook „Центар за помош“
Научи како да го користиш Facebook, да решиш проблем и да добиеш одговори на твоите прашања.www.facebook.com
Се зависи од причината за блокирање на профилот, но штом си ги прекршил правилата на Фејсбук не верувам дека ќе можеш да си го повратиш профилот. Пиши тука што ти дале за причина, мораш да имаш некој маил стигнато од нив.Како и каде да се упати човек за disabled account?!