- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.626
- Поени од реакции
- 5.266
Ако Заев за монструозново лажење со случајов не добива ниту една казна тогаш за мене овој случај е класична монтажа, и не само Заев, туку и Мухамед Зекири и многу други.Абе поентата е - и Фетаи си кажа.
Дали е доволно за Албанците и другите муслимани да поверуваат дека се криви? После заробеното судство, незаробеното судство, еве и Албанка обвинителка кажа исто. Дали треба Али Ахмети да каже? Или повисока инстанца, на пример главниот оџа од Каиро да потврди дека сиве овие малоумници подржувале и барале ослободување на вакви?
И да, уште ништо не кажаа што било мотивот за убиствово.
А мене ништо не ми значи дали албанка кажува дека овие се убијците, очигледно е дека неа ја чувале за случајов, ем тоа што викаш албанка е кога таа вика дека се виновни албанците треба полесно да и веруваат, инаку не верувам дека беше почиста од прасето.
Си имам причини зошто се сомневам и мислам дека имам право да не верувам во судството во државава.
Инаку се надевам дека правдата ќе биде спроведена, барем за случајов, дали мене ќе ми се допаѓа или не, не е важно. Убијците треба да си гнијат доживотно во затвор.