Имаш и во базаро. Јас земав од таму.Каде може да се најде округла дрвена даска за севирање со механизам што може да се врти? (како на сликата).
Прегледај го приврзокот 280899
Имаш и во базаро. Јас земав од таму.Каде може да се најде округла дрвена даска за севирање со механизам што може да се врти? (како на сликата).
lazy susan, моеш и да пробаш да ја направиш.Каде може да се најде округла дрвена даска за севирање со механизам што може да се врти? (како на сликата).
Парк Резиденс... Ваљда уште има не сум била од минатата година..Препорака за добра тандем релакс масажа во Скопје?
Ти пишав во другата тема.Дали знаете дали се продаваат кај нас механизми за ѕиден кревет/спална, што се собира и пушта?
Дали може некој столар да изработи по мерка?
Само во Акрон мебел имаат еден модел и не изработуваат по димензии или други критериуми.
Икеа нема. Има горе-доле слични можда + патент......и друга шарка. Види на пластичарска, бит-пазар....увоз од Турција се тие.Има во Скопје негде вакви торби ?
Proveri vo Novomak dali imaat. Tamu i stolar ke ti preporacaat za po dimenzii da ti go izraboti.Дали знаете дали се продаваат кај нас механизми за ѕиден кревет/спална, што се собира и пушта?
Дали може некој столар да изработи по мерка?
Само во Акрон мебел имаат еден модел и не изработуваат по димензии или други критериуми.
Преку такси прати.Дали некој знае нормална фирма за испорака на пратка во исти ден а не за 72 часа не праќаме телиња до германија,туку обична пратка на растојание од 4-5 км