Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Автоматски споено мислење:

Ne mi dozvoluva forumot da stavam screenshot pa morav cel link, vaka ne mi deluva loso novoto logo.
Не делува ептен лошо ама може многу боље да го средат. Се надевам ова нема да е конечниот продукт. Разочарувачки е

Џ

Џонтра Волта

Гостин
На Меси логото потсеќа ехехехехеххехехее :D

Мене искрено не ми се свиѓа но тоа нема да биде пречка за една тетоважа на моето прекрасно тело. :D

Се знае што е фудбалски клуб и негов знак а не ова маркетиншкиве фори, иде фудбалов у курац ама ај.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.808
Поени од реакции
115.820
Мене искрено не ми се свиѓа но тоа нема да биде пречка за една
Брат, сонце имаш истетовирано на листот на ногата, мислам дека се друго што ќе стаиш на себе ќе биде подобро па макар тоа било портрет од Урко. Ок, да не претерувам сега али така иде зборот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Брат, сонце имаш истетовирано на листот на ногата, мислам дека се друго што ќе стаиш на себе ќе биде подобро па макар тоа било портрет од Урко. Ок, да не претерувам сега али така иде зборот.
И сеа сите мислат дека е сонце ко она од телетабиси. Мамето да ти го ебам твое.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
И сеа сите мислат дека е сонце ко она од телетабиси. Мамето да ти го ебам твое.
Пендраци се цел фан-клуб (и практично цел форум), подобро никој да не мисли какво ти е телото и како ти изгледаат листовите.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Санчез повреден. :facepalm:
Преку кур, ќе дое Папу ласицата за некој ден.

Нека си иде Санчез летоска, доста му е. Ок е све али очигледно не може да се опорави од повреди. Некаде прочитав дека Санчез и Сенси највеќе страдаат од јаките тренинзи на Конте и Пинтус, не можеле да го издржат темпото и затоа мака мачат со ситни повреди. Сенси има и некој ментален проблем, паничи дека може во секој момент да се повреди.

Мрш од Интер и двајцата.

Стивнаа шпекулациите за нови играчи, ваљда нема никој да дојде додека не се реши ситуацијата со Ериксен и Пинамонти. Само Фабрицио Романо известува за данецот, вика дека Тотенхем сакаат да го вратат назад само да видат што ќе се деси со Деле Али и ПСЖ. Условот на Интер е платена позајмица и цела плата да ја покрие Тотенхем.
Пинамонти има некои понуди од Беневенто и остала боранија ама проблем е платата негова која е над 1 милион евра. Све да му ебам на Раиола.

Интер ќе проба да го земе на позајмица Гомез, ако се согласи Аталанта секако.
За замена на Лукаку нема ништо, последно име што се спомнуваше беше Грацијано Пеле, за кур ми е овој, требаше Манџукиќ да се собере. Уште ми е криво што лани не се договорија со Челзи за големиот Оливие Жиру.

Пиши му порака на Диего Коста нека дојде да помогне.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
@Io Sono Interista

Заборајв да те гибнам....како помина севселенскиот 23 годишен талент Киеза(појакиот од Хесус Навас,Консисао,Кандрева) против 60 годишниот Јанг минатата недела?...да си прашам за секој случај:icon_lol:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.852
Поени од реакции
67.348
@Io Sono Interista

Заборајв да те гибнам....како помина севселенскиот 23 годишен талент Киеза(појакиот од Хесус Навас,Консисао,Кандрева) против 60 годишниот Јанг минатата недела?...да си прашам за секој случај:icon_lol:
Џабе се хејта Јанг, играше против скоро сите брзи крила во ПЛ и тоа во постари години, и единствено мака имаше со Заха, од патики го вадеше. салах на два три пати го стави во џеб.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Џабе се хејта Јанг, играше против скоро сите брзи крила во ПЛ и тоа во постари години, и единствено мака имаше со Заха, од патики го вадеше. салах на два три пати го стави во џеб.
Јанг е машина и само годините му се минус ...иначе постот повеќе ми се базираше на Киеза кој е претерано преценет од експертите тука во фан клуб Интер.:D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Јанг е еден од најблагодарните играчи што заиграле за Интер у задње време. Прав професионалец, дисциплиниран играч, војник, смешен и доста позитивен лик. Јас сум изненаден од него и би го остаил у клубов доека му се игра фудбал, а колку игра не е битно.

Е сеа јеби га, го стигнаа годините па ја нема веќе таа стартна брзина и дриблинг у место за да му избега на противникот, има и малце потешкотии доека се намести од лева на десна ама генерално впечатокот од него за една година колку што е тука е позитивен, бар за мене, а верувам и за повеќето. Трча нон стоп напред назад, се убацува, а и сеуште ги има тие пласираните.

Дека треба нов лев бек, треба, тоа е факт.

Kajgana Shop

На врв Bottom