Normalno... Ne mozeme nad 20 faking golovi da dademe..Објективно, бидејќи не сум многу во тек со ова Светско. Дали Чиле може да го тепа Северен ФИРОМ? Квотата мами.
Па шо знам, субјективноста е тешко да се тргне во ваква ситуација, ама од ова што видовме до сега мислам дека хендикеп границата е фер, -2.5, ваљда и така ќе биде гол-два разлика.Објективно, бидејќи не сум многу во тек со ова Светско. Дали Чиле може да го тепа Северен ФИРОМ? Квотата мами.
podobar izbor ti e chicago so houston 1 2.15 irving nema da igraVecerva Bruklin Nets da pobedat 2.10 koef.
Do pocetok na utakmicata bi trebalo da padne koeficientot ispod 1.90 spored mene.
I Kyrie bi trebalo da igra vecerva, mnogu jako trio ke bidat Durant, Harden i Irving.
Автоматски споено мислење:
Vecerva Bruklin Nets da pobedat 2.10 koef.
Do pocetok na utakmicata bi trebalo da padne koeficientot ispod 1.90 spored mene.
I Kyrie bi trebalo da igra vecerva, mnogu jako trio ke bidat Durant, Harden i Irving.
И сега ? Ервин Фојтман даде 7 гола, треба да сум добитна, на тикет ми го вади дека не е внесен ... Да не испадни не е овој играч брат му негов е во понудата како ќе се докажуваме ?Ај едно прашање, во додатокот на златна копачка даен е од Чиле еден од браќата Фојтман, над 6.5 гола е границата.
Прашањето е следно, на додаток го пишува Фојтман Е. Од кај знам јас сега кој од браќата е тој шо го изиграв, и двајцата се со исто презиме а дрвата наши наместо името да го напишат на играчот и првата буква од презимето тие обратно, и сега чаре ?