- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.987
- Поени од реакции
- 20.876
Ти нема никој кажано еве јас прва,знајш дека Гризман како мал сакал да е како Ињаки ВилијамсЧолке, легви со време, ќе го сонвиш Гризман иначе![]()

Млекото тргни го ќе ти загори и А ЛА КАМА

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти нема никој кажано еве јас прва,знајш дека Гризман како мал сакал да е како Ињаки ВилијамсЧолке, легви со време, ќе го сонвиш Гризман иначе![]()
Ќе изгубите
Ае честито титула Фарсаши
Пошо не беше присутен некни, да те информирам дека испаднавте полуфинале со Билбао и тука ти беше пружена поддршкаАбе не вака бе, боље од Реал да испаднеа, многу боли вака.
Со гол во 90та, со губење на продужетците, со црвен картон на Меси.
Им се распаѓа клубот човече, втора сезона без никаков трофеј.. бреееј.
Одлично ќе ги мотивира титулава играчите на Барса во остатокот од сезоната, нели брату? @The Shadow Walker
Минута молк за мене, ќе ве молам,You
The guy she tells you not to worry about
Од Валенсија замина зошто не му купуваа играчи кој ги сака. Во Билбао нема многу изборШо му фали на Билбао ?![]()
Пак вие за мене Чолка ваква Чолка такваОф топик
Гледам во "теми со ваши мислења" на последно место ми е оваа
Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011
Real Madrid vs Barcelona 14 & 17.08.2011 The never ending story... вечната војна помеѓу престолнината и Каталонија, меѓу белите и блауграната, дуелот кој претставува повеќе од фудбалски меч, светски познатото Ел Класико продолжува и оваа сезона. Првите две битки се закажани за 14 и 17 aвгуст...forum.kajgana.com
Колку жар имало, 59 страници за еден натпревар само.
Сега во темава толку страни сме испишале за нешто повеќе од 2 месеци.
Со тоа што се и сешто поврзано со шпански фудбал дискутираме тука
*да не е @cholismo и година ќе ни треба![]()
Виолина требаше, и да му засвири на Меси и компанија, во склоп со расположение нивно
Ааа епа добро, ајде тогаш сите заедно ќе ве молам да ја пофалиме Барса и воедно да и честитаме зашто стигна до финале. Изиграа 240 минути + толку поминаа во патување во ваков ковид тесен распоред за на крај да се посерат.Реаловци земале да фаќаат сеир![]()
![]()
Ало дечки, ни до финале не стасавте, последните недели сте бетер од нас. Ама ајде до некаде и ве разбирам, за Реал ептен беше лош момент за Ел Класико. Можеше блам да попиете па ајде вака ви олесна, уште некое време може да се фалите со победата од октомври.