Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.641
Поени од реакции
59.562
Инаку ситуацијата била многу полоша отколку што знаевме. Играчите немале земено плата 4 месеци. За Хакими не му е платено на Реал. Ова е трагедија во најава... Сега кога седнав да прочитам што се случува, дербито одеднаш ми стана небитно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.807
Поени од реакции
115.818
Инаку ситуацијата била многу полоша отколку што знаевме. Играчите немале земено плата 4 месеци. За Хакими не му е платено на Реал. Ова е трагедија во најава... Сега кога седнав да прочитам што се случува, дербито одеднаш ми стана небитно.
Де бе Ио да го ебам па озбилно ли веруваш во тоа? Дали мислиш дека ќе играа играчиве ако немаа 5 плати земено? Не се заебавај со вакви глупости, за Хакими ратата договорено е до март да се исплати и тоа ќе се случи, а ако добро разбрав за август не е исплатена платата на играчите али се договориле околу тоа така да не знам зашо паѓате на вакви дезинформации... Сунинг пробува да продаде ДЕЛ од акциите за да внесе финансиска инјекција во тимот, ништо повеќе, иначе пак ќе си останат доминантни сопственици.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.166
Поени од реакции
10.112
Де бе Ио да го ебам па озбилно ли веруваш во тоа? Дали мислиш дека ќе играа играчиве ако немаа 5 плати земено? Не се заебавај со вакви глупости, за Хакими ратата договорено е до март да се исплати и тоа ќе се случи, а ако добро разбрав за август не е исплатена платата на играчите али се договориле околу тоа така да не знам зашо паѓате на вакви дезинформации... Сунинг пробува да продаде ДЕЛ од акциите за да внесе финансиска инјекција во тимот, ништо повеќе, иначе пак ќе си останат доминантни сопственици.
Што не го мења фактот дека не земале плата... Да не испадне ко Вардар само на крај, све договараа и играчиве играа без плата 10 месеци.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.807
Поени од реакции
115.818
Што не го мења фактот дека не земале плата... Да не испадне ко Вардар само на крај, све договараа и играчиве играа без плата 10 месеци.
Да ама се договориле сите за таа плата, имаше за ова и пред некој месец, значи не е дека не им дале и толки него играчите напраиле спогодба со управата, платата ќе им биде исплатена во иднина и тоа е тоа.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.166
Поени од реакции
10.112
Да ама се договориле сите за таа плата, имаше за ова и пред некој месец, значи не е дека не им дале и толки него играчите напраиле спогодба со управата, платата ќе им биде исплатена во иднина и тоа е тоа.
Поентата е за дали ќе е исплатена во иднина и под кои услови. Ако тоа значи дека треба да продадат се што вреди у тимов, пак сме у лајна. Затоа може само да палиме свеќи дека некој ќе ги купи акцииве.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.807
Поени од реакции
115.818
Поентата е за дали ќе е исплатена во иднина и под кои услови. Ако тоа значи дека треба да продадат се што вреди у тимов, пак сме у лајна. Затоа може само да палиме свеќи дека некој ќе ги купи акцииве.
Брат во ред е, не е ова фк Вардар па да се распадне туку така. Имаат план Кинезите, ќе најдат инвеститор и се ќе се покрие. Башка се надевам со вакциниве за корона набрзо и публиката ќе се врати на стадионите и веќе да завршат сите вакви шпекулации.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.205
Поени од реакции
46.448
sto vi e be so crnive scenarija, normalni li ste : )))))
Prasanje na vreme e koga ke se oficijalizira dogovorot so bc partners, samo dilemata e dali del od akciite ke zemat ili ke go prevzemat klubot, uz put ima uste par drugi investitori sto sakaat da se butnat i da koristat shirenje na aziski pazar, odnosno kina.

Sea mediumive sto standard teraat na izmislici toa e drug muabet, ko vcera koga se uletaa za hakimi za da na kraj republika go izvadi dogovorot napraven so real za mart radi kovidot, a ustvari pred mesec dena veke imase izvestuvanje za istoto, na sempr inter bese staven takviot dil.
Jedini problem sea sto pravat se restrikciite u kina sto gi ima, toa gi koci suning, nisto drugo, ne deka kompanijata ima nekakvi problemi pa se staveni u nezavidna situacija, imaat do dusa, ko i site drugi, radi kovidot. Od toa sto go citam ne planiraat celosno da si odat od klubot, od toa deka sakaat seuste da se sopstvenici do toa deka seuste bi imale akcii tuka i ke se koristi kineskiot pazar za pari, taka ide toa, ke ti propadne preku nok vakov klub.

Istive muabeti i za milan bea i toa oni bea apla u nezavidna situacija koga onoj izmisleniot kinez gi zema i sea bogznae kaj e i sto e i zasto e, prevara od lik, pa eve gi se oporavuvaat, ne pa Inter koi u niedna varijanta ne bea u takva kriza, da moraat od evropa da begaat zaso nemaat pari i ne ispolnuvaat ffp uslovi, ko sto bese slucajot so milan.

E sea sto vika io na vakvive grupacii ko bc partners ja mn ne bi se potprel zatoa i ne sakam oni celosno sopstvenistvo da imaat, t.e. najgolemiot broj na akcii da e kaj niv, inace tim od milano, so ogromna fan baza, nov najmoderen stadion u italija u idnina sto ke se gradi ,nikad nema da propadne finansiski ko sto bi bilo slucaj so krotone na primer ili nekoi takvi pomali ekipi, sekogas vakvite klubovi ke bidat interesni za investiranje samo da se pogodat pravite luge. Barsa e u 400 pati polosa situacija, da ne mislite deka i oni ke seknat ... :), samo tamu ne se kreva takva dzeva ko u Italija kade mediumite si imaat agenda po koja strogo si se drzat.

Drug ni e nas problemot, ne ova, so ime i prezime, Antonio Konte, on da se opravi i na konj sme, sve drugo ke se sredi periodov sto sledi, ne znam zasto voopsto se potpirate na muabeti od italijanskite mediumi, 300 pati izlazale na smetka na inter do sea, sve crno na belo dokumentirano.

p.s. Sporet idalijancite, bc partners ako dojdat, Klop ke go nosele, pa sea videte vie so sto si iame rabota koga e u prasanje zutata stampa tamu.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.641
Поени од реакции
59.562
Сунинг пробува да продаде ДЕЛ од акциите за да внесе финансиска инјекција во тимот, ништо повеќе,
Тоа е официјалната верзија ама секој ден се помалку сум убеден во истата.

Sea mediumive sto standard teraat na izmislici toa e drug muabet, ko vcera koga se uletaa za hakimi za da na kraj republika go izvadi dogovorot napraven so real za mart radi kovidot
Praise Jesus! :cuc:

Не сериозно, таман го прежалив Рафиња, ако направат некоја глупост со малиов не знам како ќе се оправам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сосема случајно се појавуваат овие вести и новости за плативе баш пред една интересна утакмица што се игра вечерва.

Ко ќе ги распукаме 3-0 ќе нема да знаат што попрво да пишуваат тутоспортовци и тие розевите, све да им ебам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.205
Поени од реакции
46.448
Тоа е официјалната верзија ама секој ден се помалку сум убеден во истата.

Praise Jesus! :cuc:

Не сериозно, таман го прежалив Рафиња, ако направат некоја глупост со малиов не знам како ќе се оправам.
Io eve ti ja statijata od sempreinter, da ne mi se uleta nekoj deka izmisluem

Od 18ti dekemvri e :), a vcera apokalipticno scenario pustija mediumite za da na kraj demantira ne bilo koj, tuku Republika, koi osobeno se nakostresheni kontra inter i pred se konte. Vsusnost nisto novo ne kazaa ni oni, za ova se znaese uste od minatata godina ali ova e klasicen primer kolku lesno moze da se zamajuva javnosta i da se manipulira so navivacite i onie sto gi citaat.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па Реал и ден денес ни дужи пари за Мурињо, све да им ебам и на нив. :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom