А51Ваше мислење кој е подобар избор А41 или А51 ,гсм арена кажува дека А41 е понов модел
Опцијата е дека А41 може да го земам со доплата од 4.000 ден. ,додека А51 со 9.000 ден
Во капитол сити има ,но не знам дали имаат за вашиот модел телефон. Инаку јас нарачав од ebay , го има и во Алиекспрес ама не се оригиналниКаде да најдам ваква футрола?
Во неколку салони на Т-Мобиле бев, немаат.
Прегледај го приврзокот 281218
Немаат за мојов модел, само за Ноте20...Во капитол сити има ,но не знам дали имаат за вашиот модел телефон. Инаку јас нарачав од ebay , го има и во Алиекспрес ама не се оригинални
Sent from my SM-N986U using Tapatalk
И јас истото барав за мојот Ноте20 ултра и немаат овде па затоа нарачав од ebay има и Алиекспрес повеќе избори и поефтини ама квалитетот кој знае каков е затоа ќе се подолу коментарите од нарачателитеНемаат за мојов модел, само за Ноте20...
На линкот што ми го прати нема bronzе верзија. Можеш да најдеш? Не сум купувала до сега од ebay.И јас истото барав за мојот Ноте20 ултра и немаат овде па затоа нарачав од ebay има и Алиекспрес повеќе избори и поефтини ама квалитетот кој знае каков е затоа ќе се подолу коментарите од нарачателите
Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Каде да најдам ваква футрола?
Ама не е и ова за Ултра верзијата.Еве ја опцијата на ebaySAMSUNG EF-ZN980 Smart Clear View Cover Case For Galaxy Note20 5G - 3colors | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for SAMSUNG EF-ZN980 Smart Clear View Cover Case For Galaxy Note20 5G - 3colors at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Za ovie futroli imase deka ne se okej za ekranot, izgoruva ekranot, kaj s20 note primer, sigurno nema da imas problem no imase reportsКаде да најдам ваква футрола?
Арно да најдам еднашZa ovie futroli imase deka ne se okej za ekranot, izgoruva ekranot, kaj s20 note primer, sigurno nema da imas problem no imase reports
Јас трет флегшип Самсунг користам, немам што да се пожалам.што знам ја не би ни земал самсунг уопште демек екрани праат али увек имаат некои issues со нив, дали линии, дали бурн ин, све некои срања
А51...но со 6 или најдобро 8 ГБ РАМ.Ваше мислење кој е подобар избор А41 или А51 ,гсм арена кажува дека А41 е понов модел
Опцијата е дека А41 може да го земам со доплата од 4.000 ден. ,додека А51 со 9.000 ден
Тоа е затоа што во самиот телефон има опција да се штирклира кога го затвораш преклопот и екранот сам се гаси во спротивно ако не се гаси и има шанси екранот да бледнее ама тоа е редок случајZa ovie futroli imase deka ne se okej za ekranot, izgoruva ekranot, kaj s20 note primer, sigurno nema da imas problem no imase reports