Дои кај мене со екстерен, ова е благодарение на @ZlatikevichiusDecki, nekoj privaten torent ili jutub kanal kaj so mozat da se najdat site makedonski filmovi od 1900 pa navaka ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дои кај мене со екстерен, ова е благодарение на @ZlatikevichiusDecki, nekoj privaten torent ili jutub kanal kaj so mozat da se najdat site makedonski filmovi od 1900 pa navaka ?
Кај мене на ок ру и вк има македонски содржини. Ако сакате линк кажетеНемаме еден сајт кај што ги имаме сите. На другарчето погоре би му препорачал прво да најде што би сакал да гледа, а потоа да почне во лов на богатството.
Дел има на trackermk, дел има на други екс-ју сајтови, дури и со подобар квалитет од тракерот, нешто има и на Јутјуб, особено тие стари кратки документарци што се по некои 15-20 минути, некои филмови може да се погледнат и на сајтот на Кинотека.
Немаме еден сајт кај што ги имаме сите. На другарчето погоре би му препорачал прво да најде што би сакал да гледа, а потоа да почне во лов на богатството.
Дел има на trackermk, дел има на други екс-ју сајтови, дури и со подобар квалитет од тракерот, нешто има и на Јутјуб, особено тие стари кратки документарци што се по некои 15-20 минути, некои филмови може да се погледнат и на сајтот на Кинотека.
Dokolku navistina ne mozam da se snajdam ke pravime nekoja kombinacija
Не е дозволено споделување линкови до други сајтови со пиратерија на форумов.dokolku dozvoluva moderatorot neka se objavat tuka javno za i ostanatite da se posluzat.
Не е дозволено а стримови за иптв дозволуватеНе е дозволено споделување линкови до други сајтови со пиратерија на форумов.
Брат, не е работата дали ќе се снајдеш туку колку вреќе ќе изгубиш... и јас сум по торентите и тракерите (интересно ми е) итн. ама за македонски филмови ќе се ебаваш максимално и ќе изгубиш многу време... затоа ја тркнав до кај златниот со екстерен, прописно ко шо треба.Dokolku navistina ne mozam da se snajdam ke pravime nekoja kombinacija
Fala
Целосно си во право, не знам овој новиов модератор гајле му е изгледа, двојни стандарди.Не е дозволено а стримови за иптв дозволувате
Има и серии и филмови и кратки филмови362 имаш филма или исерии се гоа,?
Има и серии и филмови и кратки филмови
Има он, тикви. Од кај мене ги дрпна и сега се фали.362 имаш филма или исерии се гоа,?
Аааа ќе видиме тоа, здравје.па закачи ги некаде да ги симнам, така имаш најбрз нет у мало![]()
Аааа ќе видиме тоа, здравје.
Јас го гледав.де закачи скриншот што имаш ако може?
овој го гледаше некој или само јас сум будала хехе
![]()
На кој му е толку значајно ќе си дојде со хард диск како што отидов јас до кај Злате.Закачете ги негде филмовиве, нетуку се фалете вака...лиги правите![]()
де закачи скриншот што имаш ако може?