33K views · 297 reactions | Вештерката Рада! | Ексклузивно: Радмила Шеќеринска на пат за НАТО! | By МАЈ ТАП | Facebook
Ексклузивно: Радмила Шеќеринска на пат за НАТО!
www.facebook.com
Да,ама ако беа мали вампирчиња,паравнуци на ДракулаОд крвта на поразените непријатели
Секој низ целата историја. И фигуративен и буквален е изразот. Читај малце историја, само без шмирглањето и шминкањето од академиците....Да,ама ако беа мали вампирчиња,паравнуци на Дракула
Не се секирај,не сум неписмен по историја,повеќе сум читал од алтернативни извори отколку од официјалнава која не учеше дека Кеопсовата ја граделе 100 иљади робови точно 20 години со примитивни алаткиСекој низ целата историја. И фигуративен и буквален е изразот. Читај малце историја, само без шмирглањето и шминкањето од академиците....
Фолијаш...да....вонземјани.....отколку од официјалнава која не учеше дека Кеопсовата ја граделе 100 иљади робови точно 20 години со примитивни алатки
Како старите египјани сечеле 160-тонски гранитни камени блокови со таква милиметарска прецизност та дури и ги подигале и ределе ко да се лего-коцки?!? Знаеш ли дека гранитот не се сече со никакви примитивни алатки туку само со денешни,современи ласерски машини,ти треба да се едуцираш,слаб ми стоиш на оваа поле,Зоки Поки ја дочита или? Затоа одјеби и сјаши ми с курца,и не употребуај такви изрази Бардовци и слично,знаеш,има во психијатријата една тероија која вели дека она што го мислиш за себе го кажуваш на други,ова ко за тебе ептен погоденоФолијаш...да....вонземјани.....
Оди назад у бардовци.
Не ги сечеле со милиметарска прецизност ТОКМАК!!!Како старите египјани сечеле 160-тонски гранитни камени блокови со таква милиметарска прецизност та дури и ги подигале и ределе ко да се лего-коцки?!? Знаеш ли дека гранитот не се сече со никакви примитивни алатки туку само со денешни,современи ласерски машини,ти треба да се едуцираш,слаб ми стоиш на оваа поле,Зоки Поки ја дочита или? Затоа одјеби и сјаши ми с курца,и не употребуај такви изрази Бардовци и слично,знаеш,има во психијатријата една тероија која вели дека она што го мислиш за себе го кажуваш на други,ова ко за тебе ептен погодено
Со помош на Левица ќе излеземе од НАТО.Членките на НАТО ќе и плаќаат оштета на Србија поради бомбардирањето со осиромашен ураниум?
...талијанците добија уште ПРЕД НИЕ да бидеме во Нато .. а СЕГА ??
...коментар од ФБ:
Го јадевме и ние курот , членка сме !
Нато ќе се распадне...бај тхе веј, па Трамп сакаше да го растури, па да брка членки кој МАЛКУ плаќаат... а и Турција одма ќе излезе од Нато ако испаднат сериозни Пари....Со помош на Левица ќе излеземе од НАТО.
Има многу американски војници што се на Воен суд во САД за непочитување на Правилата за војување.За таков ред и дисциплина ,во турската и американската армија може да сонуваме само,а Нато е идеално да научат ,и да разменат искуства нашите војници.Нато ќе се распадне...бај тхе веј, па Трамп сакаше да го растури, па да брка членки кој МАЛКУ плаќаат... а и Турција одма ќе излезе од Нато ако испаднат сериозни Пари....
И не е само тоа, ќе дојде време кога може на меѓународен суд во Хаг ќе бидат дадени војници кој војуваат во други држави, н.пр. Афганистан, а ние таму предничиме поодамна ... американците НЕ ГО признаваат судот во Хаг, ама ние ???
Македонија сеуште има една од најдобрите воени школи.Има многу американски војници што се на Воен суд во САД за непочитување на Правилата за војување.За таков ред и дисциплина ,во турската и американската армија може да сонуваме само,а Нато е идеално да научат ,и да разменат искуства нашите војници.