Cestitki konecno trgna bravosIma Ukaz 256/2020so sreka na site
polozitelno maj AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Прегледај го приврзокот 280988
Која ти е поентава?Anagals e vklucena vo ukaz broj??
Честитки од срце!Ukaz 256 polozitelno 12 maj , fala vi na site a posebno na pale ... slucajno proveriv ne mi se veruva ... da si docekate site
Да изгледа сега последно време е +5 месеци финална ...Brat mi e 14 avgust i uste nema promena 5 meseci na finalna ... Jas cekav 4 a prethotno po 3 meseci ... znaci se zgolemi cekanjeto na 5 meseci i poveke za rok od pola godina
Daj boze da e taka..Spored statistikata vekje si dobil pasos ama ne e vneseno vo sistem
A vo sistem sreda ke bidis vnesen
Проверив, се уште нема кај мене, ама само позитивно ќе биде. Да ја зачуваме позитивната енергија.Vi pisam ukaz me prajte ulav ah bee
Anagels ti treba juni da go pocnis proveri pak ??
Cestitki Druze...Ukaz 256 polozitelno 12 maj , fala vi na site a posebno na pale ... slucajno proveriv ne mi se veruva ... da si docekate site
Честитки се најдобро и побрзо да си го уновчиш во странствоUkaz 256 polozitelno 12 maj , fala vi na site a posebno na pale ... slucajno proveriv ne mi se veruva ... da si docekate site
na koj broj gi dobi, i sto te prasaa pred da proverat?I kaj mene promena denes.
Konecno dignaa telefon vo Opshtina Sredec, pismoto mi stignalo posle 3 meseci (mozhe i pomalku se bidekji ne mozhev da gi dobijam)
Podignato na 13 oktomvri Bitola
so srekja brat i pobrzo da si najdes rabota u stranstvoUkaz 256 polozitelno 12 maj , fala vi na site a posebno na pale ... slucajno proveriv ne mi se veruva ... da si docekate site
kaj mene nema nisto jas sum prepiska 190xx taka da mislam deka e rano