Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Cudno bi bilo iko jda ne pise za porazot na Baern kolku sto gledam na pocetok kolku tolku objektivno bese pa posle ide clen pisuva nesto so vakcini da se prasas dali e promasil temava ili ne. Potoa diskusijata si izleguva od kontrola i to e to.

Значи пак ќе ти напишам, ако си слепа - остај бројче, ќе ти оставам говорна порака.

Најди ми пост каде сум ЗАДЕВАЛ фанови на Челзи, Барса или сум ги умарал кога играле и изгубиле со екипа од нивната лига или куп.
Шо ти е мозочен удар имаш или ги згреши апчињата од сабајле, умарањето со Пепе на секој 15 минути ко ќе чоукнеше Арсенал го заборави, со Донев нон стоп на ратна нога бевте ко ќе изгубеше Челзи, со Игорче ...

Шо ти е мозочен удар имаш или ги згреши апчињата од сабајле, умарањето со Пепе на секој 15 минути ко ќе чоукнеше Арсенал го заборави, со Донев нон стоп на ратна нога бевте ко ќе изгубеше Челзи, со Игорче ...

Tи си дефинитивно за психичка опсервација.
Го спомнуваш ФК Купи-Продај, а 100 пати ти пишав дека станува збор на екипи од ДРУГИ земји.

Tи си дефинитивно за психичка опсервација.
Го спомнуваш ФК Купи-Продај, а 100 пати ти пишав дека станува збор на екипи од ДРУГИ земји.
Каква врска има за кои земји бе, кој те задева тебе, пишавме дека те снема магично на темата баш кога Баерн падна од форма а пред тоа не испоти сите секој ден за постови со Баерн.
То задевање е ?
Да не не смееме светото име Стелт да го спомниме тука, кој си ти ? Путин ? Хаха
Ти мене ничим изазван ме спомнуваш во секоја тема, без разлика на која тема се дискутира па ти немам замерено, знајш оти оти не те клавам на га.о Да ти ги цитирам тука сите постови кај шо ме клаваш в уста беспотреба, требаше да ти ги пријавувам мислењата ама ај шо ќе се замарам со тебе реков.

Ги згреши апчињата, што ти е муабетов?
Грешка апчиња имаш земено од сабајле

Ќе ја ставам уште еднаш сликава, може на некој ќе му помогне.

img_20201228_224120-jpg.278928

Готово, јасно ми е сега. Мојата дискусија завршува тука, оправдани се сите негови испади :) Знам како е да не си спан, халуцинираш понекогаш

Znaci ne e ubo da si poinakov covek vo losi i vo dobri vreminja, odnosno po kajganski da si poinakov ko ke pobeduva i ko ke gubi tvojot tim.

Posle tripletata ili osmoletata, prestanav da brojam, odreden clen letase nad forumov, poljubesen, go objasnuvase svetot i fudbalot cinis gi izmislil, malce od ozgora kao ete nie sme tie sve pobedivme pa si mozam, ama poljubezno. Sega posle odredeni 1:5 rezultati ili odpagjanje od vtoroligas doticniot ne ni pisuva nesto za rezultatot, timot ili voopsto fudbalot tuku direktno preminuva vo licni napadi. Ne deka ne znaeme sto ke bidi ama dokazot ide smesto. I kako da go sfatime seriozno? Nema prostor. Pa sledat vakvi diskusii kako predhodno.

Znaci ne e ubo da si poinakov covek vo losi i vo dobri vreminja, odnosno po kajganski da si poinakov ko ke pobeduva i ko ke gubi tvojot tim.

Posle tripletata ili osmoletata, prestanav da brojam, odreden clen letase nad forumov, poljubesen, go objasnuvase svetot i fudbalot cinis gi izmislil, malce od ozgora kao ete nie sme tie sve pobedivme pa si mozam, ama poljubezno. Sega posle odredeni 1:5 rezultati ili odpagjanje od vtoroligas doticniot ne ni pisuva nesto za rezultatot, timot ili voopsto fudbalot tuku direktno preminuva vo licni napadi. Ne deka ne znaeme sto ke bidi ama dokazot ide smesto. I kako da go sfatime seriozno? Nema prostor. Pa sledat vakvi diskusii kako predhodno.

Si zabegal ti iseleni4e, ne umaraj.
Instaliraj MKD podrska.

Si zabegal ti iseleni4e, ne umaraj.
Instaliraj MKD podrska.
Ај ќе речев до апчината е ама природно си глуп. Иначе не сум иселеник ама ти изгледа сакаш та бидеш, дури теми отвараш за одселување. https://forum.kajgana.com/threads/Бегство-од-Македонија.93931/#post-7404685 Джонтра убо ти покажа, мора да е некоја мана.

и Џордан губеше утакмици у тек на сезона , па на крај си го зимаше прстенот.

у Бундес и куп е све дозволено и да испробуваат тактики и да примаат голови и да одмараат играчи и да ротираат.

Ја незнам тука што се палите на секој пораз на Баерн ко мали магариња.

Ке се види се ЛШ коа ке дојде да се игра

Е ај само да го трпиме некого да пише Дортмунд ко ќе губи. Како да не пишеме за одпаѓање на победник на осмолета кога ќе одпадне од второлигаш плус на пенали?

Е ај само да го трпиме некого да пише Дортмунд ко ќе губи. Како да не пишеме за одпаѓање на победник на осмолета кога ќе одпадне од второлигаш плус на пенали?
Во ред е да пишеш и ги зезаш. Ама фори од типот Тухел е слободен се стварно глупи после прошла сезона. Плус тотално небитен трофеј е купот така да ...

Во ред е да пишеш и ги зезаш. Ама фори од типот Тухел е слободен се стварно глупи после прошла сезона. Плус тотално небитен трофеј е купот така да ...

Pocnaa vekje diskusiite za Flick posto Baern podolg period ima losa faza plus Tuhel bese pred idenje vo Baern vo pregovori bea. Henes go spreci ama Henes ne e tuka. Tuhel e sloboden. Ne e fora, zatoa pisav. A kupot vo Germanija ne e nebiten. Em potreben za dubleta, tripleta, em vo vreme na Korona lesno zaraboteni milioni. Okolu 15m prihodi imas so osvojuvanje plus tv prava (aj pari od bileti nema). Ja ne veruvav deka Kil ke tepa na penali preumoreni mi bea i i izgledaa deka imaat trema, sto bi bilo normalno. Ama fenomenalni bea sutirani cinis cel zivot samo penali sutiraat.

Pocnaa vekje diskusiite za Flick posto Baern podolg period ima losa faza plus Tuhel bese pred idenje vo Baern vo pregovori bea. Henes go spreci ama Henes ne e tuka. Tuhel e sloboden. Ne e fora, zatoa pisav. A kupot vo Germanija ne e nebiten. Em potreben za dubleta, tripleta, em vo vreme na Korona lesno zaraboteni milioni. Okolu 15m prihodi imas so osvojuvanje plus tv prava (aj pari od bileti nema). Ja ne veruvav deka Kil ke tepa na penali preumoreni mi bea i i izgledaa deka imaat trema, sto bi bilo normalno. Ama fenomenalni bea sutirani cinis cel zivot samo penali sutiraat.
Која е таа лоша фаза? Први се во Лига и поминаа групи Лш. Кај ја глеаш лошата фаза? И не купот е тотално небитен. За двоја тројна круна освоиа прошла сезона. Нема никаква потреба секооја сезона се замараат со тоа. На куп може се радува само тим кој не може друг трофеј никад да осовои. И го видовме Тухел колку е добар во Псж и во директен дуел со Баерн.

Која е таа лоша фаза? Први се во Лига и поминаа групи Лш. Кај ја глеаш лошата фаза? И не купот е тотално небитен. За двоја тројна круна освоиа прошла сезона. Нема никаква потреба секооја сезона се замараат со тоа. На куп може се радува само тим кој не може друг трофеј никад да осовои. И го видовме Тухел колку е добар во Псж и во директен дуел со Баерн.

Objektivno Baern e prv i pomina grupi LS. Odpagjanje vo kup ne e slucajno. Vo posledno vreme se ranlivi i primaat mnogu golovi. 24 se vkupno. Flick nema plan B i C, taka zasega izgleda Baern seuste go drzi individualniot kvalitet, Lewa ili Nojer resija mnogu partii godinava. Voglavno trendot odi nadolu. Flick ima ogromen bonus za srabotenoto samo pisav deka pocnaa vekje poedinecni diskusii. Veruval ili ne. A za Tuchel kazav. Dobar trener, treniral golemi klubovi uspesno, Germanec, imale vekje interes a togasnata precka sega ne postoi. Flick e trener na Baern blagodarenie na toa sto nemaa alternativa. Sega imaat. A Flick moze da ja prezeme reprezentacijata. Ne deka sega ova e varianta koja se diskutira ama nekojpat moze mnogu brzo da odat rabotite ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom