Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.770
Види го тандемов се кезат мислат јадам гомна за јутуб. :)
Вчера ја даваа Милан vs Торино, а и лани ја гледав против Наполи на јутуб. Купот мислам неколку сезони го стримаат на Јутуб.
Ќе оставам линк вечер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.916
Вчера ја даваа Милан vs Торино, а и лани ја гледав против Наполи на јутуб. Купот мислам неколку сезони го стримаат на Јутуб.
Ќе оставам линк вечер.
Брат не се смеам за тоа бе, него онака фудбал да глеам на кхмммм јутуб........ Знам дека ги има али зз никад нема да глеам утакмица на јутуб. Таму едино што праам е пуштање на тажната флејта од Титаник кога ќе имаме мечеви како овој со Рома, таман да ми се вклопи во расположението.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе оставам линк вечер.
Смешно изгледа бе хахахахаха на јутуб, ко предсезонски период коа играме против некој швајцарски нисколигаш и има пренос со коментар на Скарпини и една камера зацементирана што не мрда ни лево ни десно. :D

дај летербокс, вчера тоа сакав да ти пишам на профил, затоа те заследив, не дека нешто посебно сакам да те следам. Заследи ме и ти не глуми ко пичкине на инстаграм што не враќаат на фолоу. :smirce:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.944
Поени од реакции
23.770
Смешно изгледа бе хахахахаха на јутуб, ко предсезонски период коа играме против некој швајцарски нисколигаш и има пренос со коментар на Скарпини и една камера зацементирана што не мрда ни лево ни десно. :D

дај летербокс, вчера тоа сакав да ти пишам на профил, затоа те заследив, не дека нешто посебно сакам да те следам. Заследи ме и ти не глуми ко пичкине на инстаграм што не враќаат на фолоу. :smirce:
Што ќе ти е летербокс од мене, два дена го користев и тоа беше се.
Али еве ти линк ако сакаш до толку да ме имаш а иде и follow за follow. :pipi:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Најлошо можно сценарио би било да извајме нерешено и за куроздравје да трчаат уште 30 минути.

И плус да си ги кршат нозете со Милан следното коло.....да ти ебам купот да ти ебам

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.922
Поени од реакции
40.908
На Јутјуб се знае што се гледа, компилации на сомнителни Јужно Американски играчи од единствените три утакмици што ги изиграле во животот, изгледаат ко богови, клиповите им се потпишани THE NEXT...додај име на легендарен играч...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што ќе ти е летербокс од мене, два дена го користев и тоа беше се.
Али еве ти линк ако сакаш до толку да ме имаш а иде и follow за follow. :pipi:
Очаен профил.

Види го Стек ме заследи тука на форум и отварам профилот затворен му е, големиот Стек, се заклучил ко Северна Кореја да е па мисли многу луѓе ќе му го посетуваат и ќе му досаѓаат. woiwiwiwiwiwowowwo сместа доби Заборави.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.916
Очаен профил.

Види го Стек ме заследи тука на форум и отварам профилот затворен му е, големиот Стек, се заклучил ко Северна Кореја да е па мисли многу луѓе ќе му го посетуваат и ќе му досаѓаат. woiwiwiwiwiwowowwo сместа доби Заборави.
Сменив бабуш, само не се нервирај. Ќе рика Виола после.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Перфектен тим...освен Лаутаро,Јанг и Шкринијар..другите првотимци одмараат...значи уште одсега го знаеме составот против Јувентус каде ќе ни ја дупнат глата

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
Види го бе, не му дава шанса на Раду... :pos:

Зелка од тренер. Заслужено ги изгубил тие 30 милиони, никогаш не требале ни да бидат негови. Карма.

Kajgana Shop

На врв Bottom