До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ти си да остане леплива? И зошто кратко елаборирај плс.
Зошто да не? Никој никого не тера на ниту една тема да одговара на прашања, плус таа тема со години е една од најактивните на овој подфорум. Секако во меѓувреме има и неколку пооошти теми за дискусија и за тоа прашање, ама тоа не причина зошто да не биде "леплива". :)

пи.ес. Да не речеш дека само те напаѓам, нема ништо оф топик на темава, се дискутира за одредена идеја. ;)

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
771
Поени од реакции
1.956
@ПрофаундлиСтупид - откако сите ќе собереме доволно казнени поени што тука расправаме глупости (а темата не е за тоа) и ќе бидеме банирани, мислам дека ќе биде сеедно за било која тема дали е леплива, самолеплива или не знам каква :D

Ping @Bitcoin - мислам дека ти си модератор (супер-модератор) за Религија подфорумот... да не се допишуваме бесцелно тука повеќе членови бесцелно.
Ако сакаш разгледај го „прашањето“ на @Ne-misli што го постави наназад за да не ја тегнеме работата до недоглед.

Јас кажав што мислам за тоа што му смета на @Ne-misli и што тој се обидува да ја прошверцува како „прашање“... штета што му ги уништува очите темата Телема (поточно луѓето кои се препознаваат како Телемити).

Но не можеме да не постоиме и да не сме сериозни во врска со нашите искуства и учења....
Не сме ние старо-еонски мирјани: Ние сме свештеници на највисокото, највнатрешното Сонце! :)
Ping @The Magus
Momci ke go jadam banot a #devica # sum na forumov :( . Zakon ste ve citam i najiskreno kako nagrada kazete mi data na rodenden i ke vi kupam VELKRO , pa odlepi zalepi , po ljubov i zelba neli :)

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Зошто да не? Никој никого не тера на ниту една тема да одговара на прашања, плус таа тема со години е една од најактивните на овој подфорум. Секако во меѓувреме има и неколку пооошти теми за дискусија и за тоа прашање, ама тоа не причина зошто да не биде "леплива". :)

пи.ес. Да не речеш дека само те напаѓам, нема ништо оф топик на темава, се дискутира за одредена идеја. ;)
Тогај не ја разбра суштината на прашањето...
Тогај требе да се стават и други теми за лепливи...или да се исфрли истата од таму
Еве јас пишувам за Ошо , некој за Будизам, и не се лепливи...
Која е мерката за лепливост?

Хептаграм XI

Ἱερὸς Γάμος
Член од
13 февруари 2010
Мислења
12.319
Поени од реакции
12.334
Гледајќи ја омразата на @Ne-misli која го јаде од внатре, а и скриените намери на @ПрофаундлиСтупид (кој што е тука на форум 2-3 месеци) - сум за да темата
Телема остане „леплива“ (рамноправна со темите за христијанство и ислам и Дискусијата...) бидејќи е најактивната тема (како што потенцираше и @Dumbledore ) на подфорумов со години која сериозно си ја врши работата со одлични дискусии дури и кога имало несогласувања помеѓу неистомисленици! :)

Да се посетувани теми, каде што има дискусија, каде што се расправа за работите а не петооделенски муабети „седи, кец“, постојан сраказм и офтопици и несериозност ...

Избери теми кои сакаш да се лепливи, а не да се повикуваш на Телема темата „зошто е леплива, Ошо ми е последен“... кај така со тоа мерење прв, последен?
Што направи ти за темата твоја за да е сериозна и потребна на форумов?
НИШТО!
И сега нечиј труд за своето ти смета бидејќи ти си неспособен за твоето?
Не бидува така... тоа е злобно!

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Па стави го твојот блог ..залепи го него...
Пропагандата ќе ти биде поефикасна...
Најчесто вашите одговори се од типот...иди на мојот блог и таму ти е објаснето...
Секој тип на дискусија која не ви одговара се пријавува за банирање...
Форум е ова алоо....

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.932

По таа логика можам и јас во јеховини сведоци да постирам секој ден по два три цитата и ќе биде уште поактивна....

Таман си е, опуштено. :)

H

Hyperion VI

Гостин
@Ne-misli резултатот е 2:1, чекаме на Хепта дали се премисли, Магус не гласа испод част му е.

@Hyperion VI ти шо мислиш?
Кога веќе ме спомна,свеедно ми е,немам ништо против да си биде "леплива",само ако може оваа за „Окултизам" да се качи,најгоре по можност.
Иначе темата „Телема" е со монолошка природа,така да убаво е да се читаат размислувањата на еден човек.
Може и да се преименува во:
„Магика без Солзи v.2".

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Тогај не ја разбра суштината на прашањето...
Тогај требе да се стават и други теми за лепливи...или да се исфрли истата од таму
Еве јас пишувам за Ошо , некој за Будизам, и не се лепливи...
За леплива (не знам што сметаш ти за лепливо) е секоја тема каде има константен интерес за разменување мислења. Буквално тоа е најактивната тема на овој подфорум. Има уште неколу активни, општите и онаа за езотерија, ама темите за Прашања се мртви.

Ова е веќе оф топик и нема да реплицирам повеќе тука. Мојата идеја/мислење си ја/ги кажав, се сложил со неа/него или не. :)
Автоматски споено мислење:

По таа логика можам и јас во јеховини сведоци да постирам секој ден по два три цитата и ќе биде уште поактивна....

Таман си е, опуштено. :)
Да, ама оваа е најактивна со години. ;)

Ne-misli

Жив ѓавол
Член од
2 август 2016
Мислења
353
Поени од реакции
641
Кога веќе ме спомна,свеедно ми е,немам ништо против да си биде залепена,само ако може оваа за „Окултизам" да се качи,најгоре по можност.
Иначе темата „Телема" е со монолошка природа,така да убаво е да се читаат размислувањата на еден човек.
Може и да се преименува во „Магика без Солзи v.2".
Токму и тоа е суштината...
Ти сакаш за окултизам...јас за Ошо..Боди за Будизам...некој за јехови...
Зошто тие се привелиговани повеќе години по ред...

Kajgana Shop

На врв Bottom