Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Газдата на Али баба го снемало, никој не знае каде е :eek:

Во тајност го купува Интер вајда :P

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ништо чудно Раду да е добра замена. Ако истуркаме подалеку во купот ќе видиме колку може.
Коа ќе го тргне бланшот од фризурата тогаш.

Начнав тема за голмани пред некој месец ама ме исмеавте.

Пак ќе се повторам, нека се јават у Манчестер да прашаат за Де Геа, ништо нема да изгубат а може само да добијат.
Нејќам некои неискусни голмани ко Раду, Силвестри, Крањо.. и така сме ментално лабилни ко екипа, фали уште некој почетник голман што бранел под 10то место до сега. Од овие ваквите Аудеро од Сампа е добар голман му ебам тоа Дарко Гелев-Брејк фацата.
Драговски викингот од Виола исто, или што би рекол тој од Арена, Дронговски.

Стракоша е профи голман ама сезонава е резерва, јас мислев повреден дека е, а он изгубил место од Реина. Нешто се дешава со него и Лацио гарант, не може туку така да биде седнат на клупа ради лоша форма, а не бил лош. @Splendora

Дај му на Донарума 10 милиони плата и 5% акции од Сунинг за доживотен договор и свири си у наредни 20 години, нека не те боли кур за никој.

Други некои не знам, у Германија нема, таму Ноер психички уби една цела генерација, ги осакати.
Некој странец у Бундес добар не познавам. Бурки мурки тие за кур ми се, Храдецки, Гулаши.
У Франција не знам.

Кој е добар у шпанско бе? Дмитровиќ hhhhhh

Ќе биде некој од Крањо или Мусо гарант, цела историја од Калчо пазариме голмани, тој од Удинезе не ни брани за Аргентина но добро ете у Интер ќе брани и 2ро коло Стек ќе почне да замара.
Бразилците имаат стандард добри голмани, Цезар едно време збореше за Едерсон од Бенфика ама си го лапна Сити. Јас го пикирав Алисон Бекер од Рома ама коа не ме слушаат нека се ебат, плус Џони ме понижи тогаш и Пеџа ме исмеваше коа му реков дека е пар екселанс голман но сепак многу пари коштал и од Рома го купуваат, големите Ливерпул иначе познати по пазарењето исклучиво од Реал, Барса и Баерн.

И така, купи го Лено од Арсенал на крај кур.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607

Пак ќе се повторам, нека се јават у Манчестер да прашаат за Де Геа, ништо нема да изгубат а може само да добијат.
Нејќам некои неискусни голмани ко Раду, Силвестри, Крањо.. и така сме ментално лабилни ко екипа, фали уште некој почетник голман што бранел под 10то место до сега. Од овие ваквите Аудеро од Сампа е добар голман му ебам тоа Дарко Гелев-Брејк фацата.

Стракоша е профи голман ама сезонава е резерва, јас мислев повреден дека е, а он изгубил место од Реина. Нешто се дешава со него и Лацио гарант, не може туку така да биде седнат на клупа ради лоша форма, а не бил лош. @Splendora

Дај му на Донарума 10 милиони плата и 5% акции од Сунинг за доживотен договор и свири си у наредни 20 години, нека не те боли кур за никој.

Други некои не знам, у Германија нема, таму Ноер психички уби една цела генерација, ги осакати.
Некој странец у Бундес добар не познавам. Бурки мурки тие за кур ми се, Храдецки, Гулаши.
У Франција не знам.

Ќе биде некој од Крањо или Мусо гарант, цела историја од Калчо пазариме голмани, тој од Удинезе не ни брани за Аргентина но добро ете у Интер ќе брани и 2ро коло Стек ќе почне да замара.
Бразилците имаат стандард добри голмани, Цезар едно време збореше за Едерсон од Бенфика ама си го лапна Сити. Јас го пикирав Алисон Бекер од Рома ама коа не ме слушаат нека се ебат, плус Џони ме понижи тогаш и Пеџа ме исмеваше коа му реков дека е пар екселанс голман но сепак многу пари коштал и од Рома го купуваат, големите Ливерпул иначе познати по пазарењето исклучиво од Реал, Барса и Баерн.

Нема денар да се фрла ни ова лето, ќе видиш. Во криза се со коронава, пак ќе кажат дека имале состанок и дека ќе се купува од тоа што ќе се продаде. Нема ништо да има надвор од тоа, и не треба да има кога говедата не се поминаа група.

Така да мислам дека нема воопшто да тргнат по голман, или ќе туркаат со Ханда или ќе го пуштат Раду да брани. Треба да продадат едно чудо играчи кои никој не сака да ни ги земе, и некако да купат саглам лев бек. Јас сум задоволен со тоа, да не ги гледам Перо, Гаљардини, Весино, Најнголан... а да донесат некој бек како Хакими, и да не се продава ни еден од саглам играчите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Нема денар да се фрла ни ова лето, ќе видиш. Во криза се со коронава, пак ќе кажат дека имале состанок и дека ќе се купува од тоа што ќе се продаде. Нема ништо да има надвор од тоа, и не треба да има кога говедата не се поминаа група.
Во криза е секој, ама се наоѓа начин бар за некои поефтини опции и продажби секако, али секако дека ќе кажат така, ако уште се тука, али според мене друга игра е во прашање, Кина како држава, и за ова пишав пред неколку недели уште т.е. минатата година хехе, дека во Кина има нови рестрицкии кои ќе се одразат на Сунинг и Интер.

Е сеа од тоа што го знаеме за Сунинг и Жанг сениор, он е тежок поданик на режимот во таа држава, т.е. и некој повисок член е мислам на партијата, кога Милан исто имаа кинески газда нашиве забранија ракување со него и останатите што беа со него зашто овој не инвестирал во својата држава, така нешто беше причината.
И одиме сеа со ова што се случува со Џек Ма, најбогатиот кинез, човек кој упати благи критки на сметка на политиките во земјата и даваше совети што да се поправи и сеа го нема веќе 2 месеци во јавност, копа некаде ровови на кинескиот голи оток или се самозаклал 79 пати.

Така да Сунинг имаат основа секако со коронава да се условно речено, вадат на тие муабети ама мислам дека главна причина и за нивното можно заминување и за приливот на пари кој секна е Кина, а не кризава од која во глобала цел свет трпи и тие минуси горе доле им беа веќе искалкулирани. A сунинг и било кој поврзан со сунинг да удри на државата нема шанса, теорија нема. Ја би сакал да останат, ама у нормални услови, ако продолжи секташката им земја да си ги тера овие геополитики кои директно се одразуваат и на Интер тури му пепел, а за оние bc partners со гркот сум искрено голем скептик, кој кур не се убаци некој од арапиве конечно у Италија, Рома едно време ја планираа ама ништо од тоа не излезе.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
Газдата на Али баба го снемало, никој не знае каде е :eek:

Во тајност го купува Интер вајда :P
Стварно каква е релацијата на Џек Ма со нашиве газди? Поврзан им беше нешто бизнисот или бладам јас. Гледам го изела помрачина овој од Алибаба, два месеци на превоспитување изгледа го однеле пошто зборел за економски реформи во Кина лол. Се надевам нашите се со Кси Јин Пинг па нема да исчезнат на неопределено време.

Инфо за конфликтот на алубаба со ККП:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
кој кур не се убаци некој од арапиве конечно у Италија, Рома едно време ја планираа ама ништо од тоа не излезе.
Ваљда големи долгови, високи даноци и плус ниска застапеност на арапско население отколку во Франција или Англија.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Важно сигурно ќе бидиме во Топ 4 и ќе играме ЛШ догодина :D
Автоматски споено мислење:

У Франција не знам.

Сине за голман треба некој Италјанец или барем што брани некоја година во Италија...што го знај и разбира стилот/фудбалот/јазикот....сигурно Марота синчето има капарено некој и не вервам дека ќе се ослонат на Ханданович каде веќе рефлексите му попуштаат и не е константен.

Или барем нека земат од Шпанија...таму има добри голмани...Нето од Барселона за малце пари можат да го соберат а е веќе докажан и квалитетен голман..ама пак е краткорочно решение бидејќи е 31 година...онај од Наполи младиот добар ми се виде ама Де Лаурентис е тежок за преговарање...Донарума за нас е научна фантастика со оглед на кратењето на платите што се надовестува.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.829
Поени од реакции
115.902
Донарума за нас е научна фантастика со оглед на кратењето на платите што се надовестува.
Пффф уживај, Ериксен ќе си оди, Сарма исто, ќе улета Донарума и тоа е тоа. Бепенаторот чека 2-3 кикса на Милан у серија за да нападне од позадина, вреба по тоа грмушките камуфлиран.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.092
Само шпекулации иам прочитано, не знам точно шо е филмот, ама изглеа Инзаги ептен се заљуби у Реина кога мораше да брани пошто Стракоша имаше ковид, јас претпоставувам дека некако поагилен му се глеа, излага ептен, се дере.. Е сеа откако се опраи, Стракоша нормално очекуваше одма да се врати у прв тим, ама Инзаги си играше курташак, па го стави дури со Удинезе кај шо напраи овој кикс, па пак си го врати Реина. Јас лично поише го сакам Стракоша и никако не сакам да го продадат, ама и он треба да се заинати на тренинзи додека си ја врати формата, не одма да плаче (ако се точни муабетите дека сака трансфер).

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.178
Поени од реакции
10.160
Што не се фалите дека 12 милионскиот решил Ериксен утре да го проба у улогата на Броз?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.649
Поени од реакции
59.607
Клавајте линкој за натпреварот денес, само лигата ја фаќам, купот не.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Клавајте линкој за натпреварот денес, само лигата ја фаќам, купот не.
Брат livetv.sx секогаш имаш еден куп линкови со различни коментатори, и топ квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom