Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
Газдата на Али баба го снемало, никој не знае каде е
Во тајност го купува Интер вајда
Коа ќе го тргне бланшот од фризурата тогаш.Ништо чудно Раду да е добра замена. Ако истуркаме подалеку во купот ќе видиме колку може.
Нема денар да се фрла ни ова лето, ќе видиш. Во криза се со коронава, пак ќе кажат дека имале состанок и дека ќе се купува од тоа што ќе се продаде. Нема ништо да има надвор од тоа, и не треба да има кога говедата не се поминаа група.Коа ќе го тргне бланшот од фризурата тогаш.
Начнав тема за голмани пред некој месец ама ме исмеавте.
Пак ќе се повторам, нека се јават у Манчестер да прашаат за Де Геа, ништо нема да изгубат а може само да добијат.
Нејќам некои неискусни голмани ко Раду, Силвестри, Крањо.. и така сме ментално лабилни ко екипа, фали уште некој почетник голман што бранел под 10то место до сега. Од овие ваквите Аудеро од Сампа е добар голман му ебам тоа Дарко Гелев-Брејк фацата.
Драговски викингот од Виола исто, или што би рекол тој од Арена, Дронговски.
Стракоша е профи голман ама сезонава е резерва, јас мислев повреден дека е, а он изгубил место од Реина. Нешто се дешава со него и Лацио гарант, не може туку така да биде седнат на клупа ради лоша форма, а не бил лош. @Splendora
Дај му на Донарума 10 милиони плата и 5% акции од Сунинг за доживотен договор и свири си у наредни 20 години, нека не те боли кур за никој.
Други некои не знам, у Германија нема, таму Ноер психички уби една цела генерација, ги осакати.
Некој странец у Бундес добар не познавам. Бурки мурки тие за кур ми се, Храдецки, Гулаши.
У Франција не знам.
Кој е добар у шпанско бе? Дмитровиќ hhhhhh
Ќе биде некој од Крањо или Мусо гарант, цела историја од Калчо пазариме голмани, тој од Удинезе не ни брани за Аргентина но добро ете у Интер ќе брани и 2ро коло Стек ќе почне да замара.
Бразилците имаат стандард добри голмани, Цезар едно време збореше за Едерсон од Бенфика ама си го лапна Сити. Јас го пикирав Алисон Бекер од Рома ама коа не ме слушаат нека се ебат, плус Џони ме понижи тогаш и Пеџа ме исмеваше коа му реков дека е пар екселанс голман но сепак многу пари коштал и од Рома го купуваат, големите Ливерпул иначе познати по пазарењето исклучиво од Реал, Барса и Баерн.
И така, купи го Лено од Арсенал на крај кур.
Во криза е секој, ама се наоѓа начин бар за некои поефтини опции и продажби секако, али секако дека ќе кажат така, ако уште се тука, али според мене друга игра е во прашање, Кина како држава, и за ова пишав пред неколку недели уште т.е. минатата година хехе, дека во Кина има нови рестрицкии кои ќе се одразат на Сунинг и Интер.Нема денар да се фрла ни ова лето, ќе видиш. Во криза се со коронава, пак ќе кажат дека имале состанок и дека ќе се купува од тоа што ќе се продаде. Нема ништо да има надвор од тоа, и не треба да има кога говедата не се поминаа група.
Стварно каква е релацијата на Џек Ма со нашиве газди? Поврзан им беше нешто бизнисот или бладам јас. Гледам го изела помрачина овој од Алибаба, два месеци на превоспитување изгледа го однеле пошто зборел за економски реформи во Кина лол. Се надевам нашите се со Кси Јин Пинг па нема да исчезнат на неопределено време.Газдата на Али баба го снемало, никој не знае каде е
Ваљда големи долгови, високи даноци и плус ниска застапеност на арапско население отколку во Франција или Англија.кој кур не се убаци некој од арапиве конечно у Италија, Рома едно време ја планираа ама ништо од тоа не излезе.
Сине за голман треба некој Италјанец или барем што брани некоја година во Италија...што го знај и разбира стилот/фудбалот/јазикот....сигурно Марота синчето има капарено некој и не вервам дека ќе се ослонат на Ханданович каде веќе рефлексите му попуштаат и не е константен.Коа ќе го тргне бланшот од фризурата тогаш.
Начнав тема за голмани пред некој месец ама ме исмеавте.
Пак ќе се повторам, нека се јават у Манчестер да прашаат за Де Геа, ништо нема да изгубат а може само да добијат.
Нејќам некои неискусни голмани ко Раду, Силвестри, Крањо.. и така сме ментално лабилни ко екипа, фали уште некој почетник голман што бранел под 10то место до сега. Од овие ваквите Аудеро од Сампа е добар голман му ебам тоа Дарко Гелев-Брејк фацата.
Драговски викингот од Виола исто, или што би рекол тој од Арена, Дронговски.
Стракоша е профи голман ама сезонава е резерва, јас мислев повреден дека е, а он изгубил место од Реина. Нешто се дешава со него и Лацио гарант, не може туку така да биде седнат на клупа ради лоша форма, а не бил лош. @Splendora
Дај му на Донарума 10 милиони плата и 5% акции од Сунинг за доживотен договор и свири си у наредни 20 години, нека не те боли кур за никој.
Други некои не знам, у Германија нема, таму Ноер психички уби една цела генерација, ги осакати.
Некој странец у Бундес добар не познавам. Бурки мурки тие за кур ми се, Храдецки, Гулаши.
У Франција не знам.
Кој е добар у шпанско бе? Дмитровиќ hhhhhh
Ќе биде некој од Крањо или Мусо гарант, цела историја од Калчо пазариме голмани, тој од Удинезе не ни брани за Аргентина но добро ете у Интер ќе брани и 2ро коло Стек ќе почне да замара.
Бразилците имаат стандард добри голмани, Цезар едно време збореше за Едерсон од Бенфика ама си го лапна Сити. Јас го пикирав Алисон Бекер од Рома ама коа не ме слушаат нека се ебат, плус Џони ме понижи тогаш и Пеџа ме исмеваше коа му реков дека е пар екселанс голман но сепак многу пари коштал и од Рома го купуваат, големите Ливерпул иначе познати по пазарењето исклучиво од Реал, Барса и Баерн.
И така, купи го Лено од Арсенал на крај кур.
Пффф уживај, Ериксен ќе си оди, Сарма исто, ќе улета Донарума и тоа е тоа. Бепенаторот чека 2-3 кикса на Милан у серија за да нападне од позадина, вреба по тоа грмушките камуфлиран.Донарума за нас е научна фантастика со оглед на кратењето на платите што се надовестува.
Само шпекулации иам прочитано, не знам точно шо е филмот, ама изглеа Инзаги ептен се заљуби у Реина кога мораше да брани пошто Стракоша имаше ковид, јас претпоставувам дека некако поагилен му се глеа, излага ептен, се дере.. Е сеа откако се опраи, Стракоша нормално очекуваше одма да се врати у прв тим, ама Инзаги си играше курташак, па го стави дури со Удинезе кај шо напраи овој кикс, па пак си го врати Реина. Јас лично поише го сакам Стракоша и никако не сакам да го продадат, ама и он треба да се заинати на тренинзи додека си ја врати формата, не одма да плаче (ако се точни муабетите дека сака трансфер).Стракоша е профи голман ама сезонава е резерва, јас мислев повреден дека е, а он изгубил место од Реина. Нешто се дешава со него и Лацио гарант, не може туку така да биде седнат на клупа ради лоша форма, а не бил лош. @Splendora
му нашол улога у тимот...замена на брозо...Што не се фалите дека 12 милионскиот решил Ериксен утре да го проба у улогата на Броз?
Брат livetv.sx секогаш имаш еден куп линкови со различни коментатори, и топ квалитет.Клавајте линкој за натпреварот денес, само лигата ја фаќам, купот не.
Ќе го има на јутуб мислам.Клавајте линкој за натпреварот денес, само лигата ја фаќам, купот не.
На спорт клуб ќе има хехе hhh hrrheh ehh >) : ) : - ]Клавајте линкој за натпреварот денес, само лигата ја фаќам, купот не.