Odmori se bg ambasada ne raboti do 13 januari...ke vidime koga ke prodolzatIzdrzavme dekemvri Januari praznici odmori ajde od utre se vrakame vo zivot
Na raspust ambasadata u skopje a u bitola?Odmori se bg ambasada ne raboti do 13 januari...ke vidime koga ke prodolzat
Указов (сликава) е од другар ти што е на список?Прегледај го приврзокот 280671
Ima Ukazzzzzzz luge ukazzz 254...polozitelno 8 maj,tocno 35 ukazi imam objaveno na red e mojot
da da toj e mozes updateУказов (сликава) е од другар ти што е на список?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Slusaj patalec ne gatalecOdmori se bg ambasada ne raboti do 13 januari...ke vidime koga ke prodolzat
ne raboti ambasadata do 13 jas ziveam do bg ambasada,ama nema vrska ova ova e kaj vicepreziend nema vrska so ambasadataSlusaj patalec ne gatalec
Ќе почекам и останатите што се вклучени во указов да јават па ќе направам апдејт, да не постирам цел список само за една промена па после до вечер уште 5 души да се јават.da da toj e mozes update
3-5 meseca , denes li promena?mi se smeni od zadolzitelna vo ovoj status kolki vreme ke bidi ovoj znae nekoj
Ne bi bilo loso i finalna da mrdne redno vreme eAjde I nie od vinalna od avgust da imame Promena vo skoro vreme