Tu i tamo nekoji zavrsi u buksi ali dobro se zivi od toga.za sve ove godine, koliko sam u iptv-u, niko mi nije rekao da zivi od iptv-a, i ja mu nikada nista ne bih zamerio, ali da glumi dusebriznika i darodavca, a od ovoga da zgrce pare, ..... pa mora mu se nesto reci
Kak nije isti hahaaa rastura panele bolje nego ja.Jedino moze manje popit od mene haahaNe brini, nije to isti čovjek...![]()
imas ppLjudi danas sam se namucio sa skenerima i ništa nisam našao izgleda da nije ta rabota za mene ali hvala vama što nam pokušavate pomoci ali ako ima neko da mi posalje neku listu (m3u) da nešto i pogledam znam da nije do vas do mene je ..![]()
hvalaimas pp
ma ne daju nikome... izgleda problem sa serverom neki... ko da fali memorije pa je dobro da se ne sruši ko ona stranica za potrese kad bude kod nas u Hr potres svi komentiraju i sat vremena nema stranice...ne daju mi ni sliku da postavim![]()
i kod nas u bosni malo voda nadodje odmah svi gledaju vodostaje rijekama ne daju nikome... izgleda problem sa serverom neki... ko da fali memorije pa je dobro da se ne sruši ko ona stranica za potrese kad bude kod nas u Hr potres svi komentiraju i sat vremena nema stranice...
tako i ovde se slike ne mogu kačit ponekad po par dana...
Ne odgovaram ovdje znas di me mores nac u bazipanelrazarac imaš poruku
prestani da vredjas ljude ovdje ako iko kenja kenjas tiСлушај сега добро. Од тебе и такви како тебе темава е ваква каква што е сега.
Оди си во таа ваша вошлива група од дрско-безобразни имбецили и ослободете не од вашето мудрување.
Немој повеќе никогаш да се појавуваш на кајгана, доста кењавте по темава.
Ова е единствен начин на комуникација со цел да не ослободите од вашите "стручни" мислења.
Овој таканаречен модератор дозволи на сите чесни членови на кајгана да им се качите на глава. Доста е.