Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Decko drzi se teme ilegala zabranjena.izbunarih novozelandjanin dobru listu, koji je ovo server? vidim dobro je zasticena...
za mene je bolja max tv, a ja sam pretplatnik sbb kablovskeDecki zanima me diskusija sta mislite koja platforma je bolja max tv ili total tv.
Ukljucite se malo u raspravo.
Автоматски споено мислење:
Burmman jel gledas ti legalni tv,ili vrtis tanjura samo.
Za mene je max bolji. I samo njega i gledam. Total jako malo gledam.Decki zanima me diskusija sta mislite koja platforma je bolja max tv ili total tv.
Ukljucite se malo u raspravo.
Burmman jel gledas ti legalni tv,ili vrtis tanjura samo.
Dobra je max tv skoro pa svi kanali u hd,vidim da im se i sk i arene slika poboljsali.Sad imaju akciju na dva tv i jos dobis za tri androida.Znaci 5 moze istovremenu gledat.Mozes i u njemackoj ako imas njihov telefon mobitel.za mene je bolja max tv, a ja sam pretplatnik sbb kablovske
Ja sam magentu uzel,sad cu i spojit poslovno umrezit 6 mobitela i miran samZa mene je max bolji. I samo njega i gledam. Total jako malo gledam.
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk
Ja bih ti dao jednu liniju al nece kod vas probali smo.za mene je bolja max tv, a ja sam pretplatnik sbb kablovske
Ja gledam preko satelita preko onoga da se razumijemo.Radio Max 99,3 mhz najbolja stanica u Hrvatskoj i sire.Najbolja muza za putovanje.
Dobra je max tv skoro pa svi kanali u hd,vidim da im se i sk i arene slika poboljsali.Sad imaju akciju na dva tv i jos dobis za tri androida.Znaci 5 moze istovremenu gledat.Mozes i u njemackoj ako imas njihov telefon mobitel.
Ja sam magentu uzel,sad cu i spojit poslovno umrezit 6 mobitela i miran sam
Inace ko nezna moze se malo zeznut t com pa dodat i treci premnik
Cuj ti medimurec odakle si inace.Bil sam nedugo tamo.Bas budem sutra nastimal da vas cujem maloJ**eš max, najbolji je radio 105 iliti radio Selnica na 104mhz