PANASONIC CS-Z12SKEW јас ваква имам 2-3 години.5-6 саата дневно работи преку зимо,во куќа,20 квадрати соба.Немам никакви забелешки до сега.Znam deka e taka samo sakam iskustva od nekoj so ima inaku fala ti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PANASONIC CS-Z12SKEW јас ваква имам 2-3 години.5-6 саата дневно работи преку зимо,во куќа,20 квадрати соба.Немам никакви забелешки до сега.Znam deka e taka samo sakam iskustva od nekoj so ima inaku fala ti
druze ti pak utka ....so vaka ??? koja gree fary ?? 17k ? ne gledas deka taa e on-off nee inverter ....ccccccccccАвтоматски споено мислење:
Инаку јапонски клими 3.5 за 16000-20000 не постои како кинеските и сеа за таа цена ти е Грее фери 3.5 16000 значи набавна од Бугарија 7300 а Бугарите колку ја земаат од грее и колку има маржа Грее и ке испадне оти чини2500 фабричка па сеа види што квалитет може да биде
Автоматски споено мислење:
Само да додадам цената е во Техномаркет за грее фери од 18900 на 16900 а во грее е 29000 и тоа со ист дизајн а различни ознаки и ти се вика вадење на цени од ракав и правење забуни со модели и ознаки
Шо се разбираш ти од квалитет и производствоImaj si pravo nikoj ne ti go osporuva...ama.nemas pravo da pisuvas za nesto sto go nemas....isto kako jas da kazam deka (Tesiba e tijna i MiceTebusi e made in Turkey )i da pisuvam za niv deka se 100000mkd deka ne.cinat deka za smetka na potrosnata laden izduv imaat,deka nemaat display nemaat povejketo wi-fi itn
Toa go lici ...?si videl nekadr da pisam necinat...?!!
Od tebe 100 pati povejkeШо се разбираш ти од квалитет и производство
Temata ako prodolzat nekoi clenovi da se prepiraat da sirat nevistini i polu informacii koj znae nakaj ke zatera.....Темава е ко некое секташко дувло.
Каде го има во понуда овој модел?Panasonic CS-FZ35UKE mislenje za ovaj model koj ima iskustva bez glupi komentari na akcija cena e 33000 den
Kako si zadovolen
[/QUИмав фино објаснување за производството во Кина и производството во Македонија од странските инвестиции никој уста не отвори посебно овој горе прилепскиот мај..н а овде се прави паметен со ни едно логично прашање освен празни муабети или трт.муде.еOd tebe 100 pati povejke
Temata ako prodolzat nekoi clenovi da se prepiraat da sirat nevistini i polu informacii koj znae nakaj ke zatera.....
Neka instavat kluc adminite 1 nedela ne ne ostavija rajat da si praznuvame....
ekupi.mkКаде го има во понуда овој модел?
Midea истиот модел го има другар.Лани зимото и ова,задоволен е.Има на самиот дисплеј колку троши.Од 1800 до 200-300 кога модулира.Е колку е точно тоа незнае и он.1.Midea MT-12N8D6-I / MT-12N8D6-O
2. Hisense TQ35XE0EG-TQ35XE0EW
3.Vivax ACP-12CH35AERI R32
4.Gree FAIRY LCLH GWH12ACC-K6DNA1D
5.Hairy TUNDRA GREEN AS35TADHRA-CL/1U35MEEFRA
Poekonomicna koja bi bila polbav kompresor koja bi se odlucile vie ?
Од каде ти е купена, јас овој модел не го гледам никаде во понуда?PANASONIC CS-Z12SKEW јас ваква имам 2-3 години.5-6 саата дневно работи преку зимо,во куќа,20 квадрати соба.Немам никакви забелешки до сега.
Јас би земалMidea истиот модел го има другар.Лани зимото и ова,задоволен е.Има на самиот дисплеј колку троши.Од 1800 до 200-300 кога модулира.Е колку е точно тоа незнае и он.
Така еdruze ti pak utka ....so vaka ??? koja gree fary ?? 17k ? ne gledas deka taa e on-off nee inverter ....cccccccccc
Јас би земал
Panasonic CS/CU FZ35 UKE со попуст 32.900
Fujitsu ASYG 12KPCA со попуст 32900
Така е
Значи не е само кај менеSto e so forumov kaj se postovite od denes?